Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erőszakos lehet egy kapcsolatban?
Egy box clubban dolgozom(de nem edzőként) és néhány napja megismertem onnan egy lányt nagyon megtetszett elsőre,de figyeltem edzés közbe és néha tényleg félelmetes volt ahogy püfölte azt a box zsákot.Tehát ennek ellenére én szóba elegyedtem vele elég sokat beszéltünk és nagyon nagyon érdekelt tényleg,hogy miért jár ide mert lányok nem sokat fordulnak meg itt.Azt mondta düh kezelési problémái vannak és ezt ajánlották neki.Érdekelne,hogy vajon egy kapcsolatban is ilyen heves lenne?Számíthatnék arra bármelyik percben amikor ideges,hogy megüt?
25F
Dühkezelésnek nem a legideálisabb a boksz, de tény, hogy
van pozitív oldala is.
A gyógyszer kérdést az elején fel ne merd tenni, mert azzal
belegázolsz a lelkébe. Persze ez attól is függ, mennyire
baráti már a viszonyotok.
Egyébként persze, előfordulhat, hogy családtaggal/gyerekkel
is agresszív, de lehet csak a falat veri be. Erre nincs
egyetemes szabály. Önkontrollt kell tanulnia, és szemlé-
letet váltani. Kb ennyi a titok :)
Kérdező, nekem is vannak dühkezelési problémáim, de a páromra nem támadok rá, bár pofont adtam már neki, de ez egyáltalán nem általános, és azt is nagyon megbántam. Viszont volt már olyan, hogy ütöttem a falat egy székkel...
Ha a boxxal le tudja vezetni a feszültségét, akkor szerintem nem kell tartanod tőle.
21L
Szegény lányt ne démonizájátok már. Ha bevallottan gondjai vannak a dühvel, akkor azt jelenti, hogy ezt ő tudja magáról, ezt tudja kontrollálni.
Ha tetszik miért ne jönnél össze vele?
Nem fog feldarabolni vagy ilyesmi. Ha meg véletlen kapsz egy pofont tőle, férfi vagy, nem halsz bele, utána meg még mindig otthagyhatod.
De az is lehet ám, hogy azért olyan fezült, mert kielégítetlen. Akkor meg tényleg tiéd a pálya:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!