Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Erőszakos lehet egy kapcsolatban?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Erőszakos lehet egy kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Egy box clubban dolgozom(de nem edzőként) és néhány napja megismertem onnan egy lányt nagyon megtetszett elsőre,de figyeltem edzés közbe és néha tényleg félelmetes volt ahogy püfölte azt a box zsákot.Tehát ennek ellenére én szóba elegyedtem vele elég sokat beszéltünk és nagyon nagyon érdekelt tényleg,hogy miért jár ide mert lányok nem sokat fordulnak meg itt.Azt mondta düh kezelési problémái vannak és ezt ajánlották neki.Érdekelne,hogy vajon egy kapcsolatban is ilyen heves lenne?Számíthatnék arra bármelyik percben amikor ideges,hogy megüt?

25F

2017. aug. 28. 21:36
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Igen, tudod a düh kezelési probléma azt jelenti, hogy nem tudja kontrollálni a haragját és jó eséllyel neked esik.
2017. aug. 28. 21:38
 2/13 anonim ***** válasza:
47%
Pontosan ilyen egy nőnek kapcsolatba kerülnie pasikkal. Lehet, hogy a gyilkosával kerül össze.
2017. aug. 28. 21:38
 3/13 anonim ***** válasza:
Azért jár oda, mert dühkezelési problémái vannak. Te magad írtad, te is tudod a választ. Igen, vélhetően erőszakos lenne.
2017. aug. 28. 21:39
 4/13 A kérdező kommentje:

De ha megkedvelne is?

második nem értem

2017. aug. 28. 21:40
 5/13 A kérdező kommentje:
Vajon gyógyszert is szed?Kérdezzek rá erre?
2017. aug. 28. 21:40
 6/13 anonim ***** válasza:
Názd a jó oldalát. Ha eléggé mazochista vagy szubmisszív vagy akkor jól kijönnétek.
2017. aug. 28. 21:41
 7/13 A kérdező kommentje:
Nem vagyok az de nem értem most ha düh kezelési problémája van bárkinek neki esik?Talán családtagnak is vagy annak akit szeret?
2017. aug. 28. 21:42
 8/13 anonim ***** válasza:
Igen. Pont azt jelenti, hogy ha szakad a cérna, akkor agresszív lesz. Szerettekkel is. Én mondjuk neki nem a bixolast javasolnám, hanem a jogát, meditációt. Én anno jártam több küzdősport rá is, de erősen szűrték az alapból agresszív embereket.
2017. aug. 28. 21:46
 9/13 anonim ***** válasza:

Nem lehet tudni. Én is jártam dühkezelésre, egy üvegajtót vertem be ököllel, szanaszét vágtam magam az üveggel.

De emberre nem támadtam soha. Igaz, nem is tettem volna nagy kárt bennük. Mondjuk nekem nem jutna eszembe ilyen, én nagyon utánamentem a témának, azt mondják, ha verve adod ki, még rosszabb, mert megtanulod, hogy ha elönt a fekete köd, akkor üss.

Figyelemelterelés a legjobb. Közhely, de 100-ig számolás, és rohadt nagy önkontroll.

29/N

2017. aug. 28. 21:48
 10/13 A kérdező kommentje:
nyolcas kösz! Ez jó ötlet lehet megmondom majd neki,de szerintem szeret ide járni,mert mindig jön.
2017. aug. 28. 21:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!