Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erőszakos lehet egy kapcsolatban?
Egy box clubban dolgozom(de nem edzőként) és néhány napja megismertem onnan egy lányt nagyon megtetszett elsőre,de figyeltem edzés közbe és néha tényleg félelmetes volt ahogy püfölte azt a box zsákot.Tehát ennek ellenére én szóba elegyedtem vele elég sokat beszéltünk és nagyon nagyon érdekelt tényleg,hogy miért jár ide mert lányok nem sokat fordulnak meg itt.Azt mondta düh kezelési problémái vannak és ezt ajánlották neki.Érdekelne,hogy vajon egy kapcsolatban is ilyen heves lenne?Számíthatnék arra bármelyik percben amikor ideges,hogy megüt?
25F
De ha megkedvelne is?
második nem értem
Nem lehet tudni. Én is jártam dühkezelésre, egy üvegajtót vertem be ököllel, szanaszét vágtam magam az üveggel.
De emberre nem támadtam soha. Igaz, nem is tettem volna nagy kárt bennük. Mondjuk nekem nem jutna eszembe ilyen, én nagyon utánamentem a témának, azt mondják, ha verve adod ki, még rosszabb, mert megtanulod, hogy ha elönt a fekete köd, akkor üss.
Figyelemelterelés a legjobb. Közhely, de 100-ig számolás, és rohadt nagy önkontroll.
29/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!