Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, ha kiírnak egy kérdést, hogy milyen alkatú lányokat szeretnek, leírom hogy nekem a vékonyak jönnek be, akkor lepontoznak?
Tagadnom kellene vékony férfiként, hogy ők vonzanak?
Ezredik eset. Nem szidok, nem írok semmi mást, csak egyéni preferenciát.
Azért elég idegesítő. 22F
Épp ezt írtam, hogy sosem szoktam kötekedni és szidni másokat, csak leírom a saját ízlésem.
Így is le vagyok pontozva, hiába nem sértek meg senkit sem.
Tök mindegy, mit írsz ki, van, aki megsértődik, és lepontoz, mert személyes sértésnek veszi.
Lepontozzák azt is, akinek a húsosabb, vagy akár kövér testalkat jön be, azt is, akinek a vékony, azt is, akinek az izmos. Engem sorra pontoznak le pl. ilyen kérdéseknél 40% alá, ha leírom, hogy alapvetően az átlagostól a mackósig vagy még annál kicsit kövérebbig jönnek be általában a férfitestek (bár hozzá szoktam tenni, hogy az arc a legfontosabb nálam, tehát ha az arca megfog, nagyon szélsőséges alkatokon kívül bármi jöhet), gyanítom, azok a a pasik, akik szeretik magukat abbam a hitben ringatni, hogy CSAK azért nem találnak maguknak nőt, mert a nőknek, az összesnek, CSAK az izmos testalkat jön be, ergo hazudom...
Meg ami még jobb, leírom, hogy a nagyon szélsőségesen vékony testalkat nem jön be, erre kérdezik, hogy az nálam mit takar. Nyilván konkrét példákkal tudom ezt szemléltetni, ekkor szoktam írni, hogy ilyen 10 éves kisfiú/Sebeők János/kilátszik a bordája alkat nem jön be... erre sokan azt hiszik, az átlagosan vékony testalkatot gúnyolom ezekkel meg fikázódásból írok ilyet, és MEGSÉRTŐDNEK rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!