Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, ha kiírnak egy kérdést, hogy milyen alkatú lányokat szeretnek, leírom hogy nekem a vékonyak jönnek be, akkor lepontoznak?
Tagadnom kellene vékony férfiként, hogy ők vonzanak?
Ezredik eset. Nem szidok, nem írok semmi mást, csak egyéni preferenciát.
Azért elég idegesítő. 22F
Fáj nekik az igazság, azért. Én meg magas nőként magas férfiakat preferálok. Mikor leírtam, hogy nem kezdenék nálam alacsonyabbal, lepontoztak a picsbe... Holott nem azt mondtam, hogy bármi baj van velük, hanem hogy nem az vonz... Istenem, és akkor mi van?
Én meg azt hallgatom, hogy a cuki, alacsony lányokat szereti valaki, meg a barna szeműeket. Kék a szemem, és rohadtul nem vagyok alacsony, de nem tartom magam emiatt szarnak, és őt sem. Azért vagyunk ennyien, hogy válogassunk, nem tetszhet mindenki mindenkinek...
Én is idegesítőnek tartom, de akinek nincs rendben az önbecsülése, az akkor is zokon fogja venni, ha a legobjektívebben fogalmazod meg... Ez nem rólad szól -szokták mondani. És igaz is.:) Ez az ő személyes csatájuk, amit rád vetítenek, önvédelemből.
21N
Mert az agyhalottak (mindkét nemből) az ízlést is pontozzák
A múltkor egy hajra vonatkozó kérdésnél kaptam 0 pontot, pedig csak annyit írtam, hogy vállig érő barna tetszik.
Én bevallom, a stílust szoktam lepontozni.
Nem érdekel, ha egy idegennek nem tetszene, ahogy kinézek, engem az zavar, ha valaki direkt paraszt. Nem is érdekel, ha engem nem érint személyesen, ha valaki phasz, azt lepontozom.
jsh, tudok olvasni.
A kérdés azért lett feltéve, mert más indokok is vannak a helyesség mellett. Megválaszoltam. Az irónia, hogy az is le lesz pontozva, mert lesz, akinek nem tetszik.
Csak én nem fogok ezen vergődni meg privátozni.
"Nem érdekel, ha egy idegennek nem tetszene, ahogy kinézek, engem az zavar, ha valaki direkt paraszt. Nem is érdekel, ha engem nem érint személyesen, ha valaki phasz, azt lepontozom"
És az már parasztság, hogy valaki leírja, hogy a vékony nőket szereti...
neked sem volt gyerekszobád mi?
Ki a szart érdekel, ha lepontoznak? Életemben nem használtam még ezeket a gombokat, szándékosan semmiképp. Az meg pláne nem érdekel, hogy hány százalékosak a válaszaim.
A lepontozás tipikusan a frusztrált hülyék pótcselekvése.
17-es, direkt akarod félreérteni?
Nem, azon nem szoktam lepontozni semmit, ha valaki leírja, hogy a vékonyakat szereti. Ez egy normális megnyilvánulás. Ha előjön a bunkóság, akkor szoktam.
Zsírdisznó, lóbszó, porbafingó, és hasonlók. Valaki egyszer azt írta, a rövid hajú nő férfi és lepontoztam, hiába hosszú a hajam. Ne legyen senki phasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!