Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy igény lenne az hogy olyan barátnőt szeretnék aki nagyon érdeklődő legyen a tudományok főleg a természettudományok iránt?
Figyelt kérdés
2017. aug. 12. 19:38
1/18 anonim válasza:
Egyáltalán nem, rengeteg ilyen lány van.
4/18 anonim válasza:
Ez csak tőled függ,hogy mennyire tudod érdekessé tenni neki a témát.
Jó marketinggel a sza-rt is el lehet adni jó pénzért pl tur-bó diétás cukorkupac por.
5/18 anonim válasza:
Engem érdekelnek a természettudományok, és a helyesírás is. Khm.
6/18 anonim válasza:
A legtöbb lány, akit ismerek, pont ilyen. Ez mondjuk nem meglepő, miután természettudományos szakra jártam. Az ilyen csajok többsége igen szorgalmas, racionális, karrierista, tökéletességre törekvő és a sulin kívül is imádnak szakmabeli dolgokról beszélni. Általánosságban igaz, hogy munkahelyi, baráti , haveri szinten remekül ki lehet jönni velük, sőt a rövid vagy akár hosszabb kölcsönös megegyezésen alapuló ágybéli kalandokban is jó partnerek, mert praktikusan gondolkodnak, de párkapcsolatban én nem ilyen rideg, precíz, gyakorlatias nőre vágyom.
7/18 anonim válasza:
6# Konkrétan senki nem kérdezte, te milyen lányokkal járnál vagy milyenekkel nem.
8/18 anonim válasza:
És nincs olyan, hogy valaki racionális és bújós, hisz mind filmkarakterek vagyunk, és én sem létezem.
9/18 anonim válasza:
Neked pedig a helyesírási kézikönyv után kéne érdeklődnöd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!