Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy igény lenne az hogy olyan barátnőt szeretnék aki nagyon érdeklődő legyen a tudományok főleg a természettudományok iránt?
Figyelt kérdés
2017. aug. 12. 19:38
11/18 anonim válasza:
Nem hiszem,de akkor célzottan tedd! Sokan vannak nyugi. Engem érdekel minden ilyen,de buta vagyok végülis mindenhez.
12/18 anonim válasza:
Én ilyen vagyok, de sajnos a férfiak észre sem vesznek
13/18 anonim válasza:
Én ilyen lány vagyok. Nem feltétlenül hasonló párt keresek magamnak, de nagyon örülnék egynek. Azonban azt elvárom, hogy ő is tudjon helyesen írni.
14/18 anonim válasza:
Nem, mert nagyon sok lány érdeklődik a természettudományok iránt. :) Ha posztolsz ilyen témájú fórumokon, belépsz természettudományos csoportokba, vagy simán olyan szakra jársz a suliban, akkor biztosan megismersz néhányat.
21/L
15/18 anonim válasza:
Hidd el nem mindig jó az.
Erdőmérnöknek tanulok, és még így viszonylag szakmán belül is fura amikor két csaj a sör mellett az egyetemen a különböző talajfajtákra alkalmazott ültetési és nevelési technikákról beszélgetnek, hogy melyiken várható X év múlva nagyobb növendék...
Hozzáteszem erős műszaki és agrár vonal kell ide, épp ezért kevés is a lány.
16/18 Tizenhármas válasza:
Nem, maximum az lehet kihívás, hogy ezen felül minden más igényednek is megfeleljen- és persze te is neki.
17/18 anonim válasza:
15# Frusztrál, hogy értenek ahhoz, amihez te, és így nem tudsz előttük villogni, hogy te (erdő)mérnök vagy?
18/18 anonim válasza:
Ha nem várod el,hogy mellé bombanő is legyen,akkor egy teljesen korrekt igényről beszélünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!