Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, ha kiírnak egy kérdést, hogy milyen alkatú lányokat szeretnek, leírom hogy nekem a vékonyak jönnek be, akkor lepontoznak?
Tagadnom kellene vékony férfiként, hogy ők vonzanak?
Ezredik eset. Nem szidok, nem írok semmi mást, csak egyéni preferenciát.
Azért elég idegesítő. 22F
Mert rengeteg a kövér nő itt.A lepontozással büntetnek.
Sajnos,lefogyni nem fognak tőle..
Én a pontozást már régóta nem értem. Gyakran megírom a szerintem helyes választ,lepontoznak,az utánnam lévő leírja ugyan azt,őt meg felpontozzák...
Nonsense.
Én meg bármit írok egyből lepontoznak. :D Miért érdekel egy nevetséges és valótlan számadat? Itt nem hasznos/nem hasznos elv alapján pontozzák a választ, hanem lájk/dislike módon. Ha valaki nem úgy gondolja mint te vagy nem vagy neki szimpatikus akkor írhatsz bármit.
Amúgy nekem is a véknyabb lányok jönnek be, de van, hogy teljesen elvarázsol egy husis (+20-25 kiló) lány is mert arányos a teste és van egy szexis kisugárzása.
Jó neked Jaguar.
Én mindig elátkozottnak éreztem magam, amiatt hogy nekem kizárólag csak a vékony lányok jönnek be. Nagyon szűkíti az áldozatok körét:/
Látom, te is csak vitatkozni akarsz, és arra játszol, hogy a két tábor ismét egymásnak boruljon.
Persze ha egy nő le meri írni, hogy azokat szereti, akik szintén egyetemisták vagy már diplomát szereztek, akkor azonnal jönnek a sült krumplis poénok, meg 2 kérdés arról, hogy a diplomások miért hordják fent az orrukat...
Másrészt: nem veled van a baj, hogy vékony férfiként vékony nőt akarsz. Azokkal van a baj, akik pasiként leírják, hogy foghíjasok, kövérek, és semmit sem értek el az életben, DE nőből már nem jó nekik a 'zsírdisznó.'
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!