Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti összejönnétek, egy diploma...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti összejönnétek, egy diploma nélküli, "pénzért bármit" típusú férfival?

Figyelt kérdés

Ismerőseim ilyenek. Tehát nincs végzettségük, némelyiknek még érettségije sincsen, és tipikus ilyen alja munkákat végeznek ami épp adódik. Kertet rendeznek, segédkeznek itt-ott, olyan munkakörülmények között vállalnak munkát ami embertelen és utálnak, egy kis apró pénzért bármilyen munkát elvégeznek.

Ezeknek természetesen nincs saját lakásuk, az anyjukkal élnek és a legolcsóbb sörre és töltős cigire is alig-alig telik.

Egy ilyen típusú férfivel összejönne bármilyen nőnemű lény is?

2017. aug. 27. 12:16
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
A te degradáló hozzáállásod is mucikám...a te hozzáállásod is...
2017. aug. 27. 14:03
 22/26 anonim ***** válasza:
Nekem, amikor munkát kerestem, nem csak az volt fontos, hogy legális legyen, meg az értékrendemmel ne menjen szembe, hanem az is fontos volt, hogy hosszú távú munka legyen, vagy ha nem az, akkor lehetőségem legyen vele továbblépni a hosszú távú munka felé. Tehát olyat, amiről tudtam, hogy kizárólag alkalmi, és biztos nem lesz lehetőségem kitörni vele a munkanélküliségből, nem vállaltam el. Az jó a diákoknak, jó másodállásnak, de nem jó annak, aki főállást keres. Volt olyan eseten, amikor kölcsönzött munkaerőként dolgoztam, hogy kiközvetítettek egy céghez, kb. 2 hónap után közölték, hogy bocs, nem tudunk több munkát adni, és söpörték a fél társaságot. Aztán eltelt kb. egy hét, és hívtak a munkaerő kölcsönzőtől, hogy ismét lenne munka ugyanennél a cégnél. Nem fogadtam el, mondtam, hogy bizonytalan munka nem érdekel, és még egyszer ezt nem fogják eljátszani velem, hogy 1-2 hónap után kiraknak ismét és kezdhetek mindent elölről. Nekem ez nem volt perspektíva. Irodai munka volt egyébként, de így nem lehetett tervezni. Jól döntöttem, nem sokkal később lett munkám egy projekten kb. egy éves időtávra, majd utána 4 évig dolgoztam a következő munkáltatómnál, akiknek most megbízási szerződéssel bedolgozok hosszú távú főállás mellett. Nem mindig szabad elvállalni a rövid távú munkát, és nem azért, mert büdös a munka, diákként én is dolgoztam raktárban, mocsokban, de amikor már nem vagy eltartott, akkor fontos a rendszeres jövedelem, mert a számlák nem fizetik ki magukat.
2017. aug. 27. 14:04
 23/26 anonim ***** válasza:
37%

Ne feltétlen magunkból induljunk ki. Én a mesterképzés mellett már folyamatosan dolgoztam, előbb gyakornokként, aztán diploma megszerzése után teljes munkaidőben. Nem voltam még munkanélküli szerencsére, de attól még látom, hogy mi megy vidéken, Észak-Magyarországon vagy Zalában.

Sokan végzettség hiányában bármilyen munkának örülnének, egyik általános iskolai volt osztálytársam, egy mozgáskorlátozott srác évekig keresett, amíg talált egy irodai munkát, mert továbbtanulni nem volt lehetősége. Addig segélyekből tengődött. Hiába mondtam, hogy jöjjön fel Pestre, itt több a munkalehetőség, ha annyi pénze sincs, hogy feljöjjön egy állásinterjúra, vagy hogy kibéreljen egy szobát valahol.

Nekem volt lehetőségem továbbtanulni, éltem is vele, és sokat tanultam meg dolgoztam is azért, hogy most végre 7 számjegyű legyen a fizum. De azért nem fogok elszállni. Attól még, mert nekem összejött, más jellegű munkákat végző emberek is ugyanúgy megérdemlik a tiszteletet.

Részben egyetértek azzal, amit mondasz, hogy nem árt, ha az ember hosszú távon tervez és nem csak hónapról hónapra él. De minden ember sorsa más és más, pusztán abból, hogy valaki segédmunkás egy cégnél, nem következtetsz arra, hogy ő épp melyik részén van ennek a folyamatnak. A magam részéről én nagyképűségnek tartom általánosítóan nyilatkozni komplett társadalmi csoportokról, még akkor is, ha valóban vannak köztük semmirekellő és lusta emberek.

Szerintem amúgy ez valamiféle kelet-közép-európai sajátosság. Itt nálunk elég nagyok a társadalmi különbségek összehasonlítva a nyugat-európai jóléti államokkal. Ott még egy segédmunkás is megkeres annyit, amennyiből meg tud élni, nem is nézik le az emberek egymást. (Azaz de, lenézik, de inkább kulturális alapon megy a megkülönböztetés: őslakosok-bevándorlók alapon, nem a végzett munkák alapján)

Itt Magyarországon meg úgy vettem észre, hogy divat a magas lóról beszélés, a másik le "melós prolizása", lásd a kérdezőt. És ebben csak az a szomorú, hogy közben meg pont a nők körében látom azt a jelenséget, hogy sokan nem is akarnak dolgozni, csak egy pénzes pasit fogni, aki majd eltartja őket.

2017. aug. 27. 18:25
 24/26 anonim ***** válasza:
Nem általánosítok, pusztán a hozzáállás az, amiről írtam, és az nem mindegy számomra. Apám a szegénységből olyan szinten kitört, hogy most a nyugdíja jobb, mint sokaknak a fizetése teljes munkaidőben. Csak azért, mert olyan volt a hozzáállása. A családjának nem volt pénze taníttatni, elment dolgozni, és tanult munka mellett, és keményen megdolgozott azért a szintért, amit elért. Ismét írom, SZEGÉNY családból jött, nélkülöztek a szó szoros értelmében. Ő tudja, hogy az milyen, és nem akart egész életében úgy élni. Ismerek sérült embert, akiben ez az akarat ugyanúgy megvan, és küzd. És segítettem már olyannak, aki mindenre ráfogta, miért nem jött be neki az élet, munkához segítettem, JÓ munkához, ami kitörést jelentett volna neki, de elcseszte. Olyannal jönnék össze, akinek hozzám hasonló a hozzáállása a munkához, és képes ugyanúgy küzdeni, ahogy én, ha éppen rosszul fordul a kerék, aki képes hosszú távon tervezni. Számomra ez fontos. Ettől még lehet más is remek ember, csak épp más típus, nekem az is fontos, hogy ebben hasonlók legyünk a párommal.
2017. aug. 27. 23:07
 25/26 anonim ***** válasza:

"Itt Magyarországon meg úgy vettem észre, hogy divat a magas lóról beszélés, a másik le "melós prolizása", lásd a kérdezőt. És ebben csak az a szomorú, hogy közben meg pont a nők körében látom azt a jelenséget, hogy sokan nem is akarnak dolgozni, csak egy pénzes pasit fogni, aki majd eltartja őket."

Igen, az sajnos.

Valamiért annyira felértékeli magát sok ember XY dologtól (nem csak a papíroktól, sok más dolog is van), hogy automatikusan mindenki alatta van, aki nem olyan, mint ő. Persze lesz egy hamis világképe és MINDENT ahhoz mér. Pl ha te nem keresel, annyit, nem vagy olyan szép, mint én stb, akkor kopás van.

Haveromnak jó melója van...szerencsés volt. Aki tesco pénztáros, az alatta van és degradálja őket. De randiztam már többdiplomás csajjal. Akkor nekem nem volt munkám, a nyugatiba lemenni is pénz volt, aztán plusz meginni valamit. A kisasszony azzal volt eltelve egész idő alatt, milyen nagyon nehéz volt két buli közt zaklatás nélkül tanulnia a dolgozatokra, otthon a melegben. Meg hogy most mennyire sokat keres és jaj de kereshetne többet, de hát ez az ország milyen gonosz stb. Megittuk a dolgainkat, fizetnénk, erre felháborodott, hogy nem álltam neki a majdnem 2000 ft-os piáját úgy, hogy tudta, hogy most gond a pénz nálam. Bebüfögte, hogy nem vagyok férfias ha nem tudom meghívni...

2017. aug. 28. 12:56
 26/26 anonim válasza:
Kedves nincsdiplomád lenézlek emberek,ha a proli melós takarítónő nem lenne akkor a sz*r nem pucolódna ám ki a wc-ből mert a te fajtád még lehúzni sem tudja. És esténként nézhetnéd a csillagos eget a tető nélküli fal nélküli házad... -ja nincs is mert mindenki diplomás és nincs ki felhúzza a házat mert nincs segédmunkás és a földön fekszel mert az ágyadat proli munkások csinálták volna ha lennénk de nincsenek mert diplomájuk van...
2017. okt. 1. 16:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!