Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti összejönnétek, egy diploma...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti összejönnétek, egy diploma nélküli, "pénzért bármit" típusú férfival?

Figyelt kérdés

Ismerőseim ilyenek. Tehát nincs végzettségük, némelyiknek még érettségije sincsen, és tipikus ilyen alja munkákat végeznek ami épp adódik. Kertet rendeznek, segédkeznek itt-ott, olyan munkakörülmények között vállalnak munkát ami embertelen és utálnak, egy kis apró pénzért bármilyen munkát elvégeznek.

Ezeknek természetesen nincs saját lakásuk, az anyjukkal élnek és a legolcsóbb sörre és töltős cigire is alig-alig telik.

Egy ilyen típusú férfivel összejönne bármilyen nőnemű lény is?

2017. aug. 27. 12:16
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
57%

Ugyan nekem van diplomám, de most hagytam ott a munkahelyemet, amit nagyon szerettem, 600 nettó fizuval, a munka is érdekes volt, a munkatársak is jó fejek voltak, nem volt nagy hajtás sem. Az új helyem valószínűleg fele ennyire se lesz jó, több lesz az adminisztráció, indiaiakkal kell együtt dolgozni, sokat utazni, családias hangulat felejtős. Csak éppen másfél misit kapok. Akkor ez nem ugyanúgy a "pénzért bármit"?

Az emberek pénzből élnek. Ha nincs diplomád (mert mondjuk nem volt lehetőséged továbbtanulni) és alkalmi munkákból tartod fent magad, akkor is meg kell élned. Ha csak kertrendező munkák vannak, akkor abból. Nyilván ha valaki azért nem tanult tovább, mert lusta vagy nincs motivációja semmihez, az is más. De pusztán a munkája alapján megítélni embereket szerintem elég primitív dolog. Arról nem is beszélve, hogy nem végezhet mindenki white-collar munkákat, a társadalomnak szüksége van fizikai munkásokra, takarítókra, stb is.

Vagy ne becsüljem azt a lányt, aki hozzám jár takarítani, vagy aki a hajamat vágja, vagy a taxist, aki a hajamat vágja, csak mert nem diplomás értelmiségiek?

Én inkább azokat a nőket ítélem el, akiknek büdös a munka és jómódú férfiakhoz törleszkedve életművészkednek.

2017. aug. 27. 13:06
 12/26 anonim ***** válasza:
63%
#10 itt semmi istenségről nem volt szó, itt az a lényege a diplomátlanságnak szerintem, hogy még erre se volt képes (mert hát nem nagy dolog, amint mondod) és nincs is neki szóval még kilátásban sincs értelmes munka csak az éhbéri alkalmiak
2017. aug. 27. 13:08
 13/26 anonim ***** válasza:
16%

utolsó:

igen, mert ez csak a nők baromsága. Érdekes, ha férfi vagy, neked tök mindegy milyen a másik végzettsége, szereted.

A nők baromsága ez a "hol végeztél, mi a munkád"... Persze ha fordítva lenne és a pasi követelné meg, hogy csak diplomás, akkor a csaj hisztit csinálna, és kikérné magának, hogy a másik hogy merészeli.

"Hol dolgozol drágám? jaa takarítasz? nem baaaj, legalább dolgozol."

2017. aug. 27. 13:09
 14/26 anonim ***** válasza:
64%
11-es vagyok. A taxis nem vágja a hajamat. :-D A mobilon gépelés előnyei.
2017. aug. 27. 13:10
 15/26 anonim ***** válasza:
16%

12...és ha azért nincs, mert nincs olyan szak, ami érdekelné? Ezért megy minden csaj média kommunikációra...

Amúgy elárulom sok diplomást ismerek, van, aki mosogat...

Mondom...végig ülni pár évet miért olyan hatalmas elismerés? Nem mindenki azért nem ment felsőoktatásba, mert IQ nulla, vagy alkoholista, szerencsétlen.

2017. aug. 27. 13:11
 16/26 anonim ***** válasza:
78%
Nem érdekel, hogy orvos vagy gyári munkás, viszont annak örülnék ha minimum érettségije azért lenne és minimum keresne annyit, hogy nem jönne állandóan kölcsön kérni. Egy bizonyos korig nem zavarna, hogy a szüleinél lakik. A fent leírt férfitípussal nem biztos, hogy egyáltalán belekezdenék az ismerkedésbe. Nehéz az élet manapság ez tény, de ez a leírás inkább úgy hangzik, hogy megelégedik ennyivel. Biztos van olyan nő aki összejönne velük amúgy..
2017. aug. 27. 13:13
 17/26 anonim ***** válasza:
64%
Nem, de nem a diploma hiánya miatt. Voltam én is munkanélküli, de BÁRMIT nem vállaltam el a pénzért.
2017. aug. 27. 13:13
 18/26 anonim ***** válasza:
33%
"Ezért megy minden csaj média kommunikációra... " - én meg mérnökire mentem nőként, a francba, ha ezt előbb tudom... :-D
2017. aug. 27. 13:19
 19/26 anonim ***** válasza:
92%

11-es vagyok. Azért én sem vállalnék el BÁRMIT pénzért.

Illegális dolgokat, vagy olyasmit, ami szembemegy az értékrendemmel.

De azért egy kertrendező meg egy segédmunkás nem ilyen.

Randiztam olyan lánnyal, aki dietetikusként végzett az egyetemen de nem dolgozik, mert a végzettségével csak kórházak élelmezési osztályán tudna elhelyezkedni, kórházi kosztot felügyelő minőségellenőr vagy hasonló pozícióban. De neki ez legalja rabszolgamunka volt, szóval inkább évek óta munkanélküliként él otthon a szüleivel.

Én jobban tisztelek egy olyan embert, akinek nem piszkos a munka, és elmegy dolgozni, akár takarítani, ha abból tud csak megélni.

2017. aug. 27. 13:26
 20/26 A kérdező kommentje:

"Üdv, egy DIPLOMÁS informatikus"

Persze, itt mindenki annak hazudja magát, főleg a legutolsó melós prolik :D Ezt már annyira közhely ezen az oldalon, hogy hihetetlen :D

2017. aug. 27. 13:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!