Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom elhinni, hogy valakinek is tetszenék. Hogy változtathatnék ezen?

Figyelt kérdés

Alapvetőleg úgy érzem, hogy van ömbizalmam, de amikor udvarolni szeretnének akkor rögtön elillan. Olyan gondolatok járnak a fejemben, hogy miért pont én kellek neki? Kevésnek érzem magam és elutasító leszek. Talán mégsem lenne önbizalmam?

Az élet más területein határozott vagyok, könnyen beszélgetek az emberekkel, de ebben a helyzetben tartózkodom. Mi a recept a gondomra?

2017. aug. 25. 22:52
 1/5 anonim válasza:
0%
Lehet nincs meg a kémia azzal aki udvarol neked, ez nem lehet?
2017. aug. 25. 22:57
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, mert volt aki vonzott, de visszautasítottam, mert külsőleg kevésnek éreztem magam hozzá..
2017. aug. 25. 23:01
 3/5 anonim ***** válasza:
Te mit gondolsz/ érzel ezzel kapcsolatban? Valamit nem szeretsz önmagadban, a testeden vagy félsz attól, hogy lesz valaki, akit közel kellene engedned magadhoz? Szerinted mitől félhetsz?
2017. aug. 25. 23:13
 4/5 anonim ***** válasza:
Ne ismerkedj tudatosan. Furcsán hangzik, de ismerősi körömben mindenki spontán ismerte meg a párját. Nincs önbizalmad ezen a téren. Soha nem értettem. 3x randiztok, és utána egy pár vagytok dolgot. A nők sem szuperlenyek. Ugyanannyi gátlások lehet, mint egy férfinek. És nem, nem áll minden nő előtt 20 herceg fehér lovon.
2017. aug. 25. 23:17
 5/5 anonim ***** válasza:
Pedig de. Ennyi emberből rengeteg van. Példéul nekem. Én szeretlek, tudom, jó vagy.
2017. aug. 25. 23:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!