Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Annyi kudarc ért, hogy jelenleg nem tudok szerelmes lenni. Mit tegyek?
Sziasztok!
Kezdjük ott, hogy még nem volt kapcsolatom. Volt egy lány, aki tetszett, de közben lett barátja. Aztán egyetemen 2 lánnyal is összehaverkodtam, akik tetszettek is, de kiderült, hogy nekik is van barátjuk.
Aztán tinderen is rengeteget próbálkoztam. Sikerült is egyszer összehozni egy találkozót, de élőben teljesen máshogy nézett ki... meg volt olyan is, hogy minden jól ment, de aztán végül ő nem jött el... volt hogy buliban megismertem valakit, el is beszélgettünk egy kicsit, de kiderült hogy 100 km-re lakik, és csak szétnézett Pesten... blablabla
Mintha lenne rajtam valami átok, mert mindig elcsúszik valamin a dolog. És mintha olyan érzésem lenne, mintha meguntam volna a nőket. Unom ezt a folyamatos nézelődést, hogy tetszik/nem tetszik, és ha tetszik, hogyan közelítsem meg... de most úgy érzem, hogy nem tetszik senki. Régebben még volt olyan, hogy valaki annyira tetszett, hogy elállt a lélegzetem, de ilyen már nincs... Régebben mindig a szépet vettem észre valakin, most pedig azt nézem, hogy milyen hibája van... teljes káosz van a fejemben.
Valaki tudna valamit tanácsolni?
19f
Ne ess kétségbe és ne erőltess semmit!
El fognak neked is jönni "igazik", a "mindent elsöprők", csak ne görcsölj rá! (Több is mint szeretnéd:)
Legyél kedves, udvarias, esetleg ha van humorérzéked, akkor csillogtasd, de semmit ne sürgess!
Semmivel nem vagy elkésve, hidd el!
Miért *kell* neked szerelmesnek lenned mindenáron? Hagyd a pcsába pihenni az egészet, van más is az életben a szerelmen meg a páros életen kívül. Nem igaz, hogy nem tudtok magatokkal mit kezdeni pár nélkül és kicsit összeszedni magatokat... Miért kell úgy erőltetni egy kapcsolatot, hogy valaki nem tud egész emberként, lenyugodva belemenni?
Nekem is volt ilyen időszakom, most meg, hogy párt keresnék, csak idegroncs, frusztrált emberekbe botlok, akik ahelyett, hogy összeszednék magukat és magukra figyelnének, kapcsolatot akarnak... Bäszki, ez olyan, mint mikor valaki kocsit akar venni, holott kajára sincs pénze... Ne legyünk már ésszerűtlenek.
21N
Köszönöm szépen a válaszokat, mentek a pozitív értékelések, mindegyik hasznos volt.
Talán azért erőltetem ezt az egészet, mert ha ez megoldódna, akkor tényleg tökéletes lenne minden.
Mert jól megy az egyetem, csomó pénzt kerestem most nyáron diákmunkával, de voltam tengernél is, egészséges vagyok, stb... és már csak ez az egy hiányzik. ://
Azt akarom elérni, hogy ezen a téren is már végre pozitívat is kapjak ne csak a negatívat. Nem erőltetném a dolgot, ha 16 éves lennék, de 19 vagyok... Meg azt is utálom, ha mondjuk jön vendégségbe egy távolibb rokon és akkor kérdezi, hogy mi újság a barátnőddel...
Na mind1 most mindjárt kezdődik a suli, hátha most nagyobb sikerrel járok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!