Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha szerelmes lettem a csajba a sarki CBA-ból? Nem tudom elfelejteni, nem tudom, hogy hogyan szedjem fel!
Új csaj, mostanában mindig a kasszában ül.
Gyönyörű arca van, hófehér fogai, szőke hosszú haja.
Az ilyeneket fenntartással kezelem, hogy nem-e egy vihogós, üresfejű ribi.
De aztán meghallottam, hogy milyen intelligensen beszél a vásárlókkal.
KÉREM NE RAKJA FEL A SZALAGRA A KOSARAT, HANEM PAKOLJON KI BELŐLE. MERT ÍGY NEM TUDOM LEHŰZNI A TERMÉKEKET.
Azt hiszem itt zúgtam bele.
Nagyon édes hangja van amúgy, és top teste. Sovány, mégis jó a feneke nagyon. Ahogy ül még úgy is eszméletlen a combja meg az egész látvány felülről.
Próbáltam a nevét leolvasni, de nem rémlik, hogy lenne rajta névtábla. Szokott mosolyogni, lehet bejövök neki, nem tudom.
Szokott néha árut tölteni is. Arra gondoltam mondjuk, hogy odamegyek a csalamádéval vagy nem tudom, és kérdezek valamit róla. Akkor megvan a téma, de hogyan tovább.
a, könnyed mozdulattal letekered a csalamádé fedelét és pikniket rendeztek a savanyúságosztályon
b, megkérdezed, hogy meginna-e veled valamit a szabadnapján
c, felajánlod, hogy fél óráig pakolgatnál vele szívesen csalamádésrekeszeket a raktárban
"Mit csináljak, ha szerelmes lettem a csajba a sarki CBA-ból?"
A kasszás Erzsibe?
Hörr!
Nókomment.
A kedves mosoly csodákra képes!
Visszamosolyog?
Kezdj el kommunikálni! (kérdezz valami egyszerűt!)
Veszi a lapot?
Ad neked kedves mosolyt?
A kasszás lányok reggeli szépsége sokhelyen sugárzik! :)
Aham, hát biztos nincs senkije, ha ennyire jól néz ki. IIIIgen, kérj tőle randit, legyél te aznap a 33. jelentkező.
Idióták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!