Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit csináljak, ha szerelmes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha szerelmes lettem a csajba a sarki CBA-ból? Nem tudom elfelejteni, nem tudom, hogy hogyan szedjem fel!

Figyelt kérdés

Új csaj, mostanában mindig a kasszában ül.

Gyönyörű arca van, hófehér fogai, szőke hosszú haja.

Az ilyeneket fenntartással kezelem, hogy nem-e egy vihogós, üresfejű ribi.

De aztán meghallottam, hogy milyen intelligensen beszél a vásárlókkal.

KÉREM NE RAKJA FEL A SZALAGRA A KOSARAT, HANEM PAKOLJON KI BELŐLE. MERT ÍGY NEM TUDOM LEHŰZNI A TERMÉKEKET.

Azt hiszem itt zúgtam bele.

Nagyon édes hangja van amúgy, és top teste. Sovány, mégis jó a feneke nagyon. Ahogy ül még úgy is eszméletlen a combja meg az egész látvány felülről.

Próbáltam a nevét leolvasni, de nem rémlik, hogy lenne rajta névtábla. Szokott mosolyogni, lehet bejövök neki, nem tudom.

Szokott néha árut tölteni is. Arra gondoltam mondjuk, hogy odamegyek a csalamádéval vagy nem tudom, és kérdezek valamit róla. Akkor megvan a téma, de hogyan tovább.

2017. aug. 7. 00:27
1 2 3 4
 31/35 A kérdező kommentje:

Már nem látom, biztos nyári diákmunkás volt, pedig 20 körülinek néztem, mindegy ez csalóka a mai lányoknál.

Nem történt semmi, csak ő kezdett el egyszer beszélni nekem és leblokkoltam, nem tudtam a magas labdákat lecsapni, és még a nevét sem kérdeztem meg, balfax voltam, mindegy.

Örök szerelem marad ez, megyek sírni sziasztok XDD

2017. szept. 4. 20:16
 32/35 anonim ***** válasza:
100%
@31: A helyedben rákérdeznék valamelyik eladónál, hogy ismerik-e, vagy tudják-e a nevét. Ha normálisnak találnak (meg ők is azok), akkor segítenek. Szerintem ennyit még megér.
2017. szept. 4. 21:58
 33/35 anonim válasza:

Ha nem érdeklődsz utána, akkor nem is érdekelt igazán.

Vagy töketlen vagy, de nagyon. 1 életed van haver, saját magaddal baxol ki, ha ilyenekre rágörcsölsz.

2017. szept. 4. 22:35
 34/35 anonim ***** válasza:

Ez jó ötlet, ha megpróbálsz utána kérdezni.

Elmondod, hogy szerettél volna megismerkedni vele, de közben eltűnt onnan. Kéred, segítsenek hogy rátalálhass.

2020. okt. 11. 01:40
 35/35 anonim ***** válasza:
Ahogy leírtad, még én is bele szerettem.. 😉
2020. okt. 11. 01:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!