Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha szerelmes lettem a csajba a sarki CBA-ból? Nem tudom elfelejteni, nem tudom, hogy hogyan szedjem fel!
Új csaj, mostanában mindig a kasszában ül.
Gyönyörű arca van, hófehér fogai, szőke hosszú haja.
Az ilyeneket fenntartással kezelem, hogy nem-e egy vihogós, üresfejű ribi.
De aztán meghallottam, hogy milyen intelligensen beszél a vásárlókkal.
KÉREM NE RAKJA FEL A SZALAGRA A KOSARAT, HANEM PAKOLJON KI BELŐLE. MERT ÍGY NEM TUDOM LEHŰZNI A TERMÉKEKET.
Azt hiszem itt zúgtam bele.
Nagyon édes hangja van amúgy, és top teste. Sovány, mégis jó a feneke nagyon. Ahogy ül még úgy is eszméletlen a combja meg az egész látvány felülről.
Próbáltam a nevét leolvasni, de nem rémlik, hogy lenne rajta névtábla. Szokott mosolyogni, lehet bejövök neki, nem tudom.
Szokott néha árut tölteni is. Arra gondoltam mondjuk, hogy odamegyek a csalamádéval vagy nem tudom, és kérdezek valamit róla. Akkor megvan a téma, de hogyan tovább.
Már nem látom, biztos nyári diákmunkás volt, pedig 20 körülinek néztem, mindegy ez csalóka a mai lányoknál.
Nem történt semmi, csak ő kezdett el egyszer beszélni nekem és leblokkoltam, nem tudtam a magas labdákat lecsapni, és még a nevét sem kérdeztem meg, balfax voltam, mindegy.
Örök szerelem marad ez, megyek sírni sziasztok XDD
Ha nem érdeklődsz utána, akkor nem is érdekelt igazán.
Vagy töketlen vagy, de nagyon. 1 életed van haver, saját magaddal baxol ki, ha ilyenekre rágörcsölsz.
Ez jó ötlet, ha megpróbálsz utána kérdezni.
Elmondod, hogy szerettél volna megismerkedni vele, de közben eltűnt onnan. Kéred, segítsenek hogy rátalálhass.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!