Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha szerelmes lettem a csajba a sarki CBA-ból? Nem tudom elfelejteni, nem tudom, hogy hogyan szedjem fel!
Új csaj, mostanában mindig a kasszában ül.
Gyönyörű arca van, hófehér fogai, szőke hosszú haja.
Az ilyeneket fenntartással kezelem, hogy nem-e egy vihogós, üresfejű ribi.
De aztán meghallottam, hogy milyen intelligensen beszél a vásárlókkal.
KÉREM NE RAKJA FEL A SZALAGRA A KOSARAT, HANEM PAKOLJON KI BELŐLE. MERT ÍGY NEM TUDOM LEHŰZNI A TERMÉKEKET.
Azt hiszem itt zúgtam bele.
Nagyon édes hangja van amúgy, és top teste. Sovány, mégis jó a feneke nagyon. Ahogy ül még úgy is eszméletlen a combja meg az egész látvány felülről.
Próbáltam a nevét leolvasni, de nem rémlik, hogy lenne rajta névtábla. Szokott mosolyogni, lehet bejövök neki, nem tudom.
Szokott néha árut tölteni is. Arra gondoltam mondjuk, hogy odamegyek a csalamádéval vagy nem tudom, és kérdezek valamit róla. Akkor megvan a téma, de hogyan tovább.
Jah a rib.ncok, mind a CbA-ban dolgoznak. :D
Drukkolok, kerdezo!!!
Parizsival jobban lehet csajozni mint a csalamadeval. ;)
>szerelmes lettem
Úgy, hogy még a nevét sem tudod. Hát gratulálok.
De amúgy a csalamádés taktika nagyon király, biztos vagyok benne, hogy bármelyik csajnál bejönne. Csak bátran!
Hol titulálta ribisnek a kérdező a külsejét te kis szarkavaró????
Neked az a ribis, ha valakinek szőke a haja és jó a teste?
Te valami frusztrált ronda nő vagy, aki irigykedik, lesüt rólad.
15.: nem vagyok frusztrál, van párom köszi :D
Idézem a kérdezőt:
"Új csaj, mostanában mindig a kasszában ül.
Gyönyörű arca van, hófehér fogai, szőke hosszú haja.
Az ilyeneket fenntartással kezelem, hogy nem-e egy vihogós, üresfejű ribi."
Lementem, de nem láttam.
Kicsit szomorú vagyok, remélem nem mondott fel vagy valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!