Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha szerelmes lettem a csajba a sarki CBA-ból? Nem tudom elfelejteni, nem tudom, hogy hogyan szedjem fel!
Új csaj, mostanában mindig a kasszában ül.
Gyönyörű arca van, hófehér fogai, szőke hosszú haja.
Az ilyeneket fenntartással kezelem, hogy nem-e egy vihogós, üresfejű ribi.
De aztán meghallottam, hogy milyen intelligensen beszél a vásárlókkal.
KÉREM NE RAKJA FEL A SZALAGRA A KOSARAT, HANEM PAKOLJON KI BELŐLE. MERT ÍGY NEM TUDOM LEHŰZNI A TERMÉKEKET.
Azt hiszem itt zúgtam bele.
Nagyon édes hangja van amúgy, és top teste. Sovány, mégis jó a feneke nagyon. Ahogy ül még úgy is eszméletlen a combja meg az egész látvány felülről.
Próbáltam a nevét leolvasni, de nem rémlik, hogy lenne rajta névtábla. Szokott mosolyogni, lehet bejövök neki, nem tudom.
Szokott néha árut tölteni is. Arra gondoltam mondjuk, hogy odamegyek a csalamádéval vagy nem tudom, és kérdezek valamit róla. Akkor megvan a téma, de hogyan tovább.
Ha tényleg ennyire tetszik, akkor szedd össze a bátorságot és lehetőleg amikor nem a kasszában ül, menj oda hozzá, mondd el neki, hogy nagyon szimpatikusnak találod és kérdezd meg, hogy volna-e kedve valamikor meginni egy üdítőt/kávét stb.?
Ha máshogy nem megy, próbálkozhatsz valamelyik termékkel is, de lehetőleg ne óvszer legyen...:D
#7 Szerinted az összes szép arcú, jó testű nő ribi? Miért gond az, ha a kérdezőnek a küllem is számít? Úgy gondolom, hogy egy normális ember egy különleges partnert szeretne magának és a személyiség mellett számít a küllem is. Párkapcsolatba a testi vonzalom is számít, hogy ne undorral csókoljunk, ne muszájból szexeljünk.
Kérdező próbáld elhívni valahova és ne feszűlj rá a dologra, ha meg nem sikerűl akkor ne keseredj el van több szép lány.
Beszélgess vele, érdeklődj valamilyen áruval kapcsolatban.
Biztos hogy a CBA-ban dolgozik ?
Mert ismerek egy általad leírt lányt minden stimmel csak az
üzlet neve nem. :)
Szép napot !
# 27
Melyik üzlet? Mert én is ismerek 1-2 hasonló lányt. :D
# 28
Mi történt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!