Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit csináljak, ha szerelmes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha szerelmes lettem a csajba a sarki CBA-ból? Nem tudom elfelejteni, nem tudom, hogy hogyan szedjem fel!

Figyelt kérdés

Új csaj, mostanában mindig a kasszában ül.

Gyönyörű arca van, hófehér fogai, szőke hosszú haja.

Az ilyeneket fenntartással kezelem, hogy nem-e egy vihogós, üresfejű ribi.

De aztán meghallottam, hogy milyen intelligensen beszél a vásárlókkal.

KÉREM NE RAKJA FEL A SZALAGRA A KOSARAT, HANEM PAKOLJON KI BELŐLE. MERT ÍGY NEM TUDOM LEHŰZNI A TERMÉKEKET.

Azt hiszem itt zúgtam bele.

Nagyon édes hangja van amúgy, és top teste. Sovány, mégis jó a feneke nagyon. Ahogy ül még úgy is eszméletlen a combja meg az egész látvány felülről.

Próbáltam a nevét leolvasni, de nem rémlik, hogy lenne rajta névtábla. Szokott mosolyogni, lehet bejövök neki, nem tudom.

Szokott néha árut tölteni is. Arra gondoltam mondjuk, hogy odamegyek a csalamádéval vagy nem tudom, és kérdezek valamit róla. Akkor megvan a téma, de hogyan tovább.

2017. aug. 7. 00:27
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
42%
Neked nem megy a szövegértelmezés XD A "remélem nem egy üresfejű ribi" az egyáltalán nem arra utaló kijelentés, hogy a KÜLSEJE ribis lenne.
2017. aug. 7. 17:11
 22/35 anonim ***** válasza:
Nekem a pékségben tetszik egy csaj ott még a csalamádé sem jöhet szóba :(
2017. aug. 7. 17:46
 23/35 anonim ***** válasza:

# 21

Most ezt kinek írod?

2017. aug. 7. 17:49
 24/35 anonim ***** válasza:

Ha tényleg ennyire tetszik, akkor szedd össze a bátorságot és lehetőleg amikor nem a kasszában ül, menj oda hozzá, mondd el neki, hogy nagyon szimpatikusnak találod és kérdezd meg, hogy volna-e kedve valamikor meginni egy üdítőt/kávét stb.?

Ha máshogy nem megy, próbálkozhatsz valamelyik termékkel is, de lehetőleg ne óvszer legyen...:D

2017. aug. 7. 19:18
 25/35 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem nem illik ismeretlen nőket megszólítani, főleg nem munkaidőben. Nem védekezhet a zaklatás ellen. És már az is zaklatás, ha a munkahelyi, dolgozó arcában női arcot látsz. Szerintem legalábbis.
2017. aug. 12. 22:45
 26/35 anonim ***** válasza:

#7 Szerinted az összes szép arcú, jó testű nő ribi? Miért gond az, ha a kérdezőnek a küllem is számít? Úgy gondolom, hogy egy normális ember egy különleges partnert szeretne magának és a személyiség mellett számít a küllem is. Párkapcsolatba a testi vonzalom is számít, hogy ne undorral csókoljunk, ne muszájból szexeljünk.

Kérdező próbáld elhívni valahova és ne feszűlj rá a dologra, ha meg nem sikerűl akkor ne keseredj el van több szép lány.

2017. aug. 12. 22:51
 27/35 anonim ***** válasza:

Beszélgess vele, érdeklődj valamilyen áruval kapcsolatban.

Biztos hogy a CBA-ban dolgozik ?

Mert ismerek egy általad leírt lányt minden stimmel csak az

üzlet neve nem. :)

Szép napot !

2017. aug. 12. 23:05
 28/35 A kérdező kommentje:
Gyűlölöm magam, ott volt előttem egy karnyújtásnyira minden és elcsesztem a nyomorékoskodásommal.
2017. aug. 16. 20:15
 29/35 anonim ***** válasza:

# 27

Melyik üzlet? Mert én is ismerek 1-2 hasonló lányt. :D

# 28

Mi történt?

2017. aug. 16. 20:30
 30/35 anonim ***** válasza:
Nekem mondjuk pont ezért nem kellene, ilyen lány aki mindig a fronton van a pasik tudják "támadni". De viszont ilyen lánnyal szerintem könnyebb ismerkedni, munkaköri kötelessége egy karnyújtásnyira lennie tőled és beszélgetnie veled. ELőre köszönj neki, ne csak úgy muszájból hanem szépen szemébe nézel stb. Mondjuk olyankor jobb menned,amikor kevesen vannak és nem tartod fel a sort. Szerintem adott a lehetősség a megszólításra ami (mint minden kezdet) a legnehezebb egy kapcsolatban. Ha nincs a kasszába szintén kisforgalmu időben kérdezd meg tőle,hogy tartanak e ... valami kicsit (hangsúlyozom kicsit) különlegesebb dolgot pl gyufatésztát vagy csipetke tésztát vagy valami speciális tisztítószert (hidegzsíroldó) kajákra visszatérve egy bókot is el lehet ejteni. Pl azt mondod neki, te biztosan nagyon jól főzöl/ házias lány vagy/te biztosan többet szoktál főzni mint én hogy csinálod ezt meg azt (remélem manapság ez még bók)??? Ha azt mondja nem főz akkor meghívod enni valahová ha elmondja hogy kell csinálni te figyelsz és megkérdezed meghálálhatod e a kedvességét egy ......szóval szintén elhívod randizni.
2017. aug. 27. 20:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!