Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk, ti hogyan reagálnátok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti hogyan reagálnátok, ha egy lány udvarolna nektek?

Figyelt kérdés
Gondolom, a bókok meg kisebb ajándékok egy fiúnak is jól esnek, vagy tévedek? Elfogadnátok vagy elutasítanátok az ilyen közeledést?

2017. aug. 24. 20:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
attól függ tetszik e a lány és milyen kapcsolatban vagyunk, de volt már udvarlástól függetlenül, hogy különösen jól estek dolgok
2017. aug. 24. 20:44
 2/11 anonim ***** válasza:
39%
Én például tarkón vágnám egy lapáttal.
2017. aug. 24. 20:46
 3/11 anonim ***** válasza:
58%
elég hülyén jönne ki...
2017. aug. 24. 20:52
 4/11 anonim ***** válasza:
Persze, hogy jól esik az embernek, ha dicsérik. Ajándékot szerintem csak olyat adj, amit te készítettél (lehet az süti is akár). Szóval nekem nagyon imponálna a dolog!
2017. aug. 24. 20:55
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Hogy ne esne jól. De mit csinálnék? Mittudom én. Mondj nekem egyet aztán megtudod :) De tényleg ezt nem lehet megmondani. Attól függ mit mondasz vagy adsz, mennyire tetszik...
2017. aug. 24. 20:56
 6/11 anonim ***** válasza:
74%
És ha erre aztmondanám oké tiéd vagyok menjünk, akkor erre jönne a semlegesség hátatforditás kérőddzés hogy túl könnyen adtam magam akkor biztos csak megdgnálak, az már nem férfias, játszmázás és a többi? Azt ki hagynám. Nekem olyan adjon ajándékot aki nem húzódik vissza a csigaházba, és fel tudja magát vállalni
2017. aug. 24. 21:11
 7/11 anonim ***** válasza:
69%
Nem gondolnám, hogy komoly ez a közeledési forma.
2017. aug. 24. 21:31
 8/11 anonim ***** válasza:
54%
2. :'D
2017. aug. 24. 22:07
 9/11 anonim ***** válasza:
79%

Kapcsolatban alap.

Ismerkedés közben nagyon biztató.

A semmiből fura, de érdekes.

Ha nem kedvelem, kínos.

Szóval többségében mindenképp pozitív.

2017. aug. 24. 22:37
 10/11 anonim ***** válasza:

A bókok biztos jól esnek, de az ajándékokat erős túlzásnak tartom. Nem szeretek olyan emberektől kapni dolgokat, akikhez nincs sok közöm. Márpedig ha nem lennél a párom, nem fogadnám szívesen.

Nyilván, hogy fogadnám-e vagy elutasítanám, attól függene, hogy van-e párom és hogy vonzónak tartalak-e.

2017. aug. 25. 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!