Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez miért van? (többi lent)

Figyelt kérdés
Van egy kolléganő, sokszor néz, de mikor beszélek vele, már alig figyel rám, akkor már nem tűnik nyitottnak. Bár én is elég béna vagyok olyankor.

2017. aug. 24. 08:29
 1/5 anonim ***** válasza:
Próbálj FB-n kommunikálni vele.
2017. aug. 24. 11:48
 2/5 A kérdező kommentje:
nincs fb-m:(
2017. aug. 24. 22:20
 3/5 anonim válasza:
Ez azért van mert nyilván félénk biztos arra vár hogy te kezdeményezz. Amúgy hogy szokott nézni? Szemeztél már vele? Nem fordult el ha visszanéztél rá? Mennyi idősek vagytok ha nem titok? Így elég nehéz válaszolni, nem lehet hogy van barátja?
2017. aug. 24. 23:33
 4/5 anonim ***** válasza:

Akkor regisztrálj FB-re.

Gondolom nem vagy oda érta, különben már lenne.

De az is csak egy eszköz, mint egy kés.

Használhatod jó dologra is. Nem kell mindig rajta lógni.

2017. aug. 25. 07:08
 5/5 A kérdező kommentje:
Középkor környékén vagyunk. Csak látom rajta, hogy tetszem neki. Nincs barátja. Nem fordul el. Nem szemeztem vele, csak pillanatokra látjuk egymást, meg dolgozunk. Nem olyan félénk, és már felnőtt amúgy is. Talán csak a munkájára figyel, mikor beszélek vele. Csak nem értem, akkor miért nem tud nyitott lenni pár percre, megtehetné.
2017. aug. 25. 08:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!