Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, tényleg igaz, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, tényleg igaz, hogy lényeges egy férfiban, hogy meg tudjon nevettetni? Mi ennek az oka?

Figyelt kérdés
(Én férfiként egyáltalán nem várom el/vágyom rá, hogy a nő szórakoztasson. Ha pedig megnevettet, attól még nem találom vonzóbbnak).

2017. aug. 20. 23:59
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Mint ember vonzóbb az, aki meg tud nevettetni. Jobban érzem magam a táesaságában, nem csupán nekem kell produkálnom magam, hogy hangulat legyen. Engem eléggé szórakoztató embernek tartanak, úgyhogy szerintem joggal várom el, hogy a párom se legyen unalmas.
2017. aug. 21. 08:13
 12/13 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon fontos. Ha azt érzem, hogy valakivel azonos hullámhosszon vagyunk, hogy tud nevetni egy poénon, hogy közvetlen reagál és aktívan figyel rám, az nálam alap, enélkül elképzelhetetlen hogy valaki a társam legyen.

Ha egy kezdődő kapcsolatban azt érzem, hogy elbeszélünk egymás mellett, unott faképpel hallgatjuk egymás gondolatait, ha úgy beszélgetünk mint egy munkakapcsolatban, akkor onnan menekülök, ott valami nincs rendben.

2017. aug. 21. 09:26
 13/13 Diavolino44 ***** válasza:

"Sok fiu megnevetteti a lanyokat megis messze elkerulik". Nem igy van! Maximum a racionalis enjuk, talal valami indokot, s beteszik barat kategoriaba vagy a tipikus bunkoba. De ettol fuggetlenul ez egy vonzo tulajdonság.

Kerdezo: neked nem fontos az sem, hogy a no hatarozott legyen, a noknek meg fontos, hogy a pasi az legyen. A ket nem mast tart fontosnak, ez azert eleg fura, hogy a felnott kategoriaban, ez nem egyertelmu.

Az oka evolucios, de ezt mar elottem leirtak. Ha lazan fogja fel a dolgokat, az azt mutatja, hogy szamara konnyu az elet, nagyobb az eselye a tulelesre. Igy egy no szamara vonzo lesz.

2017. aug. 21. 09:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!