Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire prűd vagy még idő kell neki hogy beadja a derekát?
Figyelt kérdés
Két hónapja hogy randizok egy lánnyal de a csókon kivül még más nem történt...van esély vagy adjam fel?2017. aug. 20. 21:35
11/22 anonim válasza:
Azért nem mindegy, hogy 2 hónap alatt 3 randi volt, vagy 33.
12/22 anonim válasza:
Van akinek több idő kell ehhez, van akinek kevesebb. Neki több és talán igaza is van.
13/22 anonim válasza:
az jó kis randi lehet, két hónapra programot kitalálni :D
14/22 anonim válasza:
"Két hónapra programot kitalálni"...
Miért, nektek onnantól csak kúrás a program, hogy volt már valami, vagy mi a fene? Komolyan rossz nézni, mennyi nyomorék van itt... Menjetek prostihoz, ha nem látjátok a nőben az embert, meg a jó társaságot...
15/22 anonim válasza:
Attól függ, hány évesek vagytok és mennyi randi volt a két hónap alatt. Ha mindennap találkoztok, és a hölgy nem 20 év alatti, nekem is fura lenne, de akkor szépen meg lehet beszélni, hogy bocsi, de kívánlak, szeretnék szintet lépni a kapcsolatunkban...
16/22 anonim válasza:
Én ennyi idő alatt a csókot se engedtem volna. Na bumm.
Ha nem tetszik, menj prostihoz, ott elég 2 szót váltani, aztán mehet a menet.
Ha meg képes vagy ebben a nőben az embert, a társaságot látni, akkor meg maradj nála.
17/22 anonim válasza:
Szerintem az ilyen max. tinikorban, vagy szűzlánynál elfogadható.
18/22 anonim válasza:
"Én ennyi idő alatt a csókot se engedtem volna. Na bumm. "
Na, ez azért durva. Szex az hagyján hogy nincs, de azért kis csók, összebújás, ölelkezés 2 hónap után igazán lehetne.
19/22 anonim válasza:
Ezt úgy hívják hogy szűzqrva. Én azt ajánlom menekülj.Nem írtad hány évesek vagytok ,de ha 18 elmúlt már kölcsönös a vonzalom, és a 3. randin nem fekszik le veled, akkor lapátra kell tenni ,játszadozzon mással andalgóst . A párkapcsolat lényege és célja a szex ,nem a hónapokig együtt fagyizás és az összes köztér felkeresése meg éttermek végigjárása.
20/22 anonim válasza:
Miért is kéne hagynom, hogy egy idegen hozzám érjen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!