Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ennyire prűd vagy még idő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire prűd vagy még idő kell neki hogy beadja a derekát?

Figyelt kérdés
Két hónapja hogy randizok egy lánnyal de a csókon kivül még más nem történt...van esély vagy adjam fel?
2017. aug. 20. 21:35
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
82%
Egy igazi gavallér lehetsz! :D
2017. aug. 20. 21:36
 2/22 anonim ***** válasza:
69%
Lehet hogy kezd rajonni hogy egy selejtes nyomi vagy.
2017. aug. 20. 21:37
 3/22 anonim ***** válasza:
83%
Add fel, jobban jár a lány... Mekkora egy f asz ratyi vagy, hogy nem vagy képes élvezni az ismerkedést, ha a farkad nem lehet benne azonnal...:D Takarodj
2017. aug. 20. 21:39
 4/22 anonim ***** válasza:
84%
Azért, egy rendes lánnyal, nem úgy megy, mint mikor kur........vához mész.
2017. aug. 20. 21:40
 5/22 A kérdező kommentje:
é
2017. aug. 20. 21:43
 6/22 A kérdező kommentje:
e két hónap után azért kis tapi vagy több lehetett volna
2017. aug. 20. 21:44
 7/22 anonim ***** válasza:
47%
Why? Hiányzik fél veséd, hogy beadja a derekát? :O
2017. aug. 20. 21:47
 8/22 anonim ***** válasza:
53%

Nem. Én sem engedem senkinek. Beszélgetünk, ölelkezünk, csók, ennyi. Ne nyúlkáljon sehova. Mehet a célozatás, a flört, egymás agyának húzása a háttérben, nem feltűnően és közönségesen, de semmi több. Sajnálatos, ha ezt nem élvezi a férfi, nekem olyan kell, akinek ez is van olyan jó buli, mint a szex.

Szex után az apróságok nem lesznek már ugyanolyanok. Most kell kiélvezni a sejtelmességet és az apróságokat. És nem, nem 2 hónap alatt lesz ennek vége.

2017. aug. 20. 21:47
 9/22 anonim ***** válasza:
69%
Hàny èvesek vagytok? 18-22 év korom között sokszor vartam 2-3 hònapokat egy lanyra. Most hogy 28 vagyok, nem volt több 1 hònapnál. De ha olyan a lány, akkor idősebben is nehezebben adja magat. Viszont tapasztalataim szerint jobb az olyan nő, aki nem adja magàt oda azonnal. Ha tènyleg jòl megvagytok, ne erőltess semmit, jön majd magatól.
2017. aug. 20. 21:50
 10/22 anonim ***** válasza:
16%
Ez nem prudseg. A kapcsolatot alapozza meg. Meg fogsz tudni bizni benne. Az naon fontos lesz kesobb.
2017. aug. 20. 22:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!