Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire prűd vagy még idő kell neki hogy beadja a derekát?
Figyelt kérdés
Két hónapja hogy randizok egy lánnyal de a csókon kivül még más nem történt...van esély vagy adjam fel?2017. aug. 20. 21:35
2/22 anonim válasza:
Lehet hogy kezd rajonni hogy egy selejtes nyomi vagy.
3/22 anonim válasza:
Add fel, jobban jár a lány... Mekkora egy f asz ratyi vagy, hogy nem vagy képes élvezni az ismerkedést, ha a farkad nem lehet benne azonnal...:D Takarodj
4/22 anonim válasza:
Azért, egy rendes lánnyal, nem úgy megy, mint mikor kur........vához mész.
5/22 A kérdező kommentje:
é
2017. aug. 20. 21:43
6/22 A kérdező kommentje:
e két hónap után azért kis tapi vagy több lehetett volna
2017. aug. 20. 21:44
7/22 anonim válasza:
Why? Hiányzik fél veséd, hogy beadja a derekát? :O
8/22 anonim válasza:
Nem. Én sem engedem senkinek. Beszélgetünk, ölelkezünk, csók, ennyi. Ne nyúlkáljon sehova. Mehet a célozatás, a flört, egymás agyának húzása a háttérben, nem feltűnően és közönségesen, de semmi több. Sajnálatos, ha ezt nem élvezi a férfi, nekem olyan kell, akinek ez is van olyan jó buli, mint a szex.
Szex után az apróságok nem lesznek már ugyanolyanok. Most kell kiélvezni a sejtelmességet és az apróságokat. És nem, nem 2 hónap alatt lesz ennek vége.
9/22 anonim válasza:
Hàny èvesek vagytok? 18-22 év korom között sokszor vartam 2-3 hònapokat egy lanyra. Most hogy 28 vagyok, nem volt több 1 hònapnál. De ha olyan a lány, akkor idősebben is nehezebben adja magat. Viszont tapasztalataim szerint jobb az olyan nő, aki nem adja magàt oda azonnal. Ha tènyleg jòl megvagytok, ne erőltess semmit, jön majd magatól.
10/22 anonim válasza:
Ez nem prudseg. A kapcsolatot alapozza meg. Meg fogsz tudni bizni benne. Az naon fontos lesz kesobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!