Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én lennék túl prűd?
Figyelt kérdés
Olyan fáradt vagyok már ettől, hogy örökké azt látom az összes ismerősömnél, meg másoktól is ezt hallom, hogy a pasik folyton meleg viccekkel poénkodnak, simogatják, ölelgetik egymást és hasonlók... Úgy vettem észre, hogy ez a normális viselkedés a pasiknál, mert heterokról van szó, de nekem ez annyira gáz. Basszus, aki nem meleg, miért viccelődik folyton ilyenekkel?2016. máj. 20. 21:43
1/7 anonim válasza:
Fiú+lány az gáz. Vagy legalább a húga legyen.
2/7 anonim válasza:
Dehogy vagy te prűd, pont, hogy normális vagy. A fiataloknál divat ez nagyon mostanában...
3/7 anonim válasza:
Ezek a mai fiatalok....engem is zavarna a b..ás ha csak poénból is. Én még leragadtam a divat egymással néha csókolózó tini lányoknál. De hát pasikra is át terjed lassan a butaság
4/7 anonim válasza:
"ölelgetik egymást"
Van egy nagyon jó barátom, akit 3 havonta 1x látok. Amikor találkozunk és amikor elköszönünk is kézfogás helyett megöleljük egymást.
Nem látom, hogy ebben mi a rossz.
5/7 A kérdező kommentje:
Nyilván nem ilyenre gondolok. Hanem pl részegen összebújnak.
2016. máj. 20. 22:00
6/7 anonim válasza:
Bassza meg, ezt nem tudom hány éves korosztálynál, milyen városban és úgy általában milyen társadalmi közegnél tapasztalod, de én ilyeneket sehol sem látok szerencsére.
22/F
7/7 Titusztitusz válasza:
Az ilyesmi jelenséget énis megfigyeltem már, és számomra is roppant undorító az ilyen viselkedés...Hogy miért csinálják ezt egyesek? Ahogy megfigyeltem már, az ilyen viselkedés a buta-primitív emberek sajátossága mindig...Akik ahogy mondani szokás, még ahhoz is sötétek, hogy "észrevegyék magukat valamikor"...És az ilyenek azt hiszik, hogy TÉNYLEG most valami humorosat mondtak, vagy csináltak...Szánalmas lúzerek az ilyesmi alakok, ne is bosszantsd magadat velük...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!