Nem a koromnak megfelelő a felfogásom? Tényleg prűd lennék?
44 eves vagyok es vilag eletemben igy eltem
Se alkohol se bulik se tetko se kieeles.
Szepen megtalaltam azt az embert aki ugyanigy gondolkodott es osszehazasodtunk mindenfele ,,ki kell probalni egymast blabla ,,nelkul.
Ennek mar 20 sok eve nem bantam meg.
Mindketten tanultunk es vegzunk onkentes munkat is es hivok lettunk igy sok embert isemrtunk meg aki ugyanigy ,,pruden,, de boldogan el.
Soha nem bantam meg mindossze egyetlen egy ferfivel volt intim kapcsolatom.
Nem szoktam csúnyán beszélni
Nem dohányzom
Nem fogyasztok alkoholt
Nem jártam bulizni
Nem veszek fel közönséges ruhát
Boldog házasságban élek.
Eljutottam négy kontinensre, kutyaszánt vezettem a sarkkörön túl, a Ha Long öbölben úsztam Vietnamban, a Sziklás-hegységben bicikliztem Kanadában.
Öt férfi szerelmét tudtam magaménak, hosszú évekig tartottak a párkapcsolataim.
Aki szerint nem éltem, azt kiröhögöm. Sokkal több mindent megéltem, mint mások ennyi idősen.
34N
Igen, normális. Talán azért tűnik furcsának, mert ma kevés a normális ember.
Ami engem illet, kifejezetten örülök, hogy vannak még ilyen emberek. Ne hagyd magad befolyásolni, különleges vagy, értékeket hordozol magadban. Inkább ezen a vonalon próbálj haladni.
Hidd el vannak, akik nagyra értékelik az eféle magatartást és szemléletet. Keresd azok társaságát.
Szép napot!
Lehet nem elhinni, amit írok, de világ életemben JÓKISLÁNY voltam, csupa nagybetűvel. 24 évesen férjhez mentem és éltem a minta életem.
50 évesen "megbolondultam", szabályosan bekattantam és nem tehettem mást, mint menni azon az úton, amit a szívem-lelkem követelt, bár mindenki elítélt érte, én magam is saját magam. 3 évig úgy éltem, hogy regényt lehetne belőle írni, rengeteget tanultam, tapasztaltam és végre ÉLTEM! Utána úgy, ahogy jött ez a hatalmas hullám az életembe, el is vonult és kisimult minden. Mára megjavultam, szélesen mosolygok, rátaláltam a jó-rossz egyensúlyára az életemben.
De azt hiszem, ez mindenkinél máshogy van. Én csak a saját verziómat tettem közhírré.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!