Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez miért van? Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Valamiért félek leszólítani egy lányt aki tetszik.Rengeteg szép lányt látok szinte mindennap.2 már leszólítottam.De amikor ott van az alkalom,meglátok egy szép lányt nem merek odamenni hozzá.Az önbizalmam helyén van én úgy gondolom.És jól is nézek Ki szerintem.Nektek fiúk volt ilyen?Igazából az elutasítástól félek.Tudom ez is benne van a pakliban.Csak ez egy nagyon rossz érzés,pláne ha a szemedbe mondja egy lány,hogy nem vagyok az esete.Hogyan győzzem le ezt a félelmet?Azt is tudom hogy nem tetszhetek minden lánynak.De ez a visszautasítástól való félelem elégge gátol a leszólításban.Mit tegyek szerintetek?2017. aug. 20. 19:07
1/4 anonim válasza:
szólits le minél többet.... ha nem sikeres, akkor egy újabbat és próbálj valamire jutni, hogy mi lehetett az ok. HA naponta 10-et leszólítasz, akkor szerintem minimum egy sikeres lesz
2/4 anonim válasza:
Ez termesztes, ezzel kell egyutt elni. Nem sok mindent tudsz tenni hogy elmuljon. Attol persze hogy felsz meg megteheted.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm,igy van!
2017. aug. 20. 19:32
4/4 anonim válasza:
Ha nem mégy oda, egyértelmű, hogy nincs esélyed. Ha odamégy, már adtál egy esélyt. Egy teljesen idegen ember elutasításán meg nem kéne emnyit rágódni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!