Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti nektek nincsenek ilyen szívfájdító dolgok? 21
Nekem a motorosok most... Már volt motoros barátom régebben, és imádtam mögötte ülni. Nagyon hiányzik az érzés, a motorozás maga, meg hogy ott üljek egy jóképű srác mögött. Mindig izgatott voltam ha mehettem vele, mindig imádtam ha motorral mentünk valahova, vagy céltalanul ha barangoltunk éjjel szép helyeken. Iszonyatosan hiányzik az így szerzett adrenalin. :(
Ráadásul van egy kedvenc romantikus könyv- és filmtrilógiám, aminek köze van a motorozáshoz, csak hogy emlékeztessen folyton, mit veszítek. :P Meg arra is emlékszem, hogy sok férfi számára ez egy instant szexepil volt, hogy motorozó lány voltam, még úgy is, hogy valójában jogsim sincs, csak utas voltam, plusz annak ellenére, hogy nyilvánvalóan foglalt voltam, tekintve hogy a barátom mögött ültem. De mégis mindig szemeztek velem a kocsikból, pedig bukó volt rajtam, és szerintem ronda voltam a protektoroktól. Integettek is, meg olyan is volt, aki feltartott hüvelykujjal jelezte, tetszem neki. De a szemezés volt a leggyakoribb...
Most már annyira szeretném újra átélni ezeket, hogy ha meglátok egy normálisnak tűnő motorozó párt, hogy egyazon járgányon ülnek, akkor baromira fáj a szívem. Nagyon rossz. De akkor is fáj, amikor csak egy srácot látok motoron, aki normálisnak tűnik; általában ez azt jelenti nálam, hogy rendes védőruházata van, a motorja enduro, és öltözékre, testalkatra vonzónak tűnik. Legszívesebben sikítanék hogy itt vagyok, vegyél észre, vigyél el. :D
Na és most, ami miatt kiírtam ezt a kérdést, az az, hogy a Kálvin térnél volt dolgom előző éjjel, és elmentem egy pár mellett, csókolóztak. Motorosok voltak, normálisnak tűntek. Rossz volt nézni, mert bejött a srác, és magam is szerettem volna a barátnőjéhez hasonló helyzetben lenni... :( Elmentem mellettük. Mikor pár perc múlva mentem ugyanott vissza, épp akkor távoztak. A lány várt teljes harci díszben, amíg a barátja megfordult a motorral, és mellé állt, hogy felszálljon. Megtette, elhajtottak. Ííiijj, nagyon irigy voltam... Nagyon fájt a szívem.
Egy nem motoros srácnak is örülnék, ha nagy a szerelem; de tény, hogy egy motorosnak örülnék a legjobban, egy olyasminek, mint az exem. Persze erre nagyon kicsi az esély, hogy ilyet találok. De olyan rossz, most már folyton annyira tud hasogatni a szívem. Persze ott a lehetőség, hogy motoros jogsit tegyek, de azt nem annyira akarok, mint valaki rutinosabb mögött, aki helyes is, utazni. :) Mondjuk ha egy évtizeden belül nem lesz motoros barátom vagy ismerősöm akkor lehet teszek jogsit. :D De előbb autóra kéne. :P
De szilveszterkor, karácsonykor és vakációkor extra nagy a szívfájdalmam. Szóval a válaszokban érdekelne, kinek van hasonló dolog, amit ha lát, hall, az ilyen szívszaggató érzést okoz nála?
Hogyne lenne.
Összebújva átbeszélgetni és szeretkezni egész éjszakákat egy olyan lánnyal, akivel szerelmesek vagyunk egymásba. Sötétben, nyitott ablaknál, előbbit takaró alatt, utóbbit pedig a' la natur. Hajnalban kimenni egy közös fürdőre, megvacsorázni napfelkeltekor, aztán egymáson elaludni. :)
Volt már, persze, de egyre inkább úgy érzem, egyik sem volt az igazi, bármennyire is tűnt akkor jónak. Az egyikből az évek során álsznob Instagram-pózer lett, aki a barátja pénzén utazgat, a másik 3 nappal szakítás után melltartóban-bugyiban fogadta a haveromat, aki tök gyanútlanul ment át hozzá. :( Akibe a legtovább szerelmes voltam, ő nemrég ünnepelte a 3. évfordulóját a barátjával. Mostanában meg hiába találkozgattam lányokkak, nem tudtam lelkileg közel engedni magamhoz egyiket se, szóval rámjár a rúd sajnos.
Ha egy ilyen éjszakára gondolok, összeszorul a szívem.
23/F
Én motorozom, de nincs barátnőm. Motorom meg supermoto, nem enduro, bár 2 személyes, de egyik se kifejezetten utasra van tervezve. Szívfájdalmam meg nekem is van, mikor látom, hogy sok motoros mögött ott ülnek a csini csajok, én meg egyedül csapatom.
26F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!