Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen nők valóban nincsenek társkeresőn?
Akiben ez mind megvan, valószínűleg nincs is egyedül, szóval nincsenek társkeresőn.
Leginkább a csinos kritérium az akadály.
Eddig sokszor úgy tapasztaltam, hogy a vékony férfiaknak magasak az elvárásaik még akkor is, ha el vannak fogadva egy igazán szerelmes és odaadó nő által.
"nem hisztis, elfogadó"-innen látszik teljes mértékben, hogy mennyire önző vagy: te abszolút nem fogadod el, ha egy odaadó és szerelmes nőnek komoly ügyei vannak, ezek feszültségeket okoznak benne, te maximálisan trehány vagy arra, hogy foglalkozz vele, DE ő téged maximálisan el kell fogadjon. Ez a legtöbb nőnek sokkal nagyobb vágycsökkentő, mint pl. a pasi külseje. 28N
Hasonló vagyok mint amit leírtál(mondjuk a visszafogottságon nem tudom mit értesz) és nem társkeresőzöm. Van elég bajom/dolgom stb enélkül is.
Lehet nem jó helyen keresgélsz vagy tényleg csak egy bizonyos réteg ismerkedik így és azért nem találsz ilyen jellegű leányzót.
Nem fogsz talalni, mert mar foglaltak.
A hisztit meg minden nonel szokd meg. Akarmennyire kimert es turelmes vki, vannak napok amikor sajnos nem tud az lenni...
Nagyon sok esetben a hisztit csak a másik fél érzékeli annak, mert nem veszi komolyan a párja problémáit. Ez nem más, mint önző, érzéketlen, éretlen viselkedés.
Házias, gondoskodó => Társat, vagy pótanyucit keresel all inclusive ellátással?
Fogadja el, hogy te enyhén szólva sem vagy egy adonisz, pénzed se nagyon van, de ő nézzen ki jól, és még kedves, visszafogott is legyen... Szerintem ezt gondold át újra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!