Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
29 éves nőként mennyi esélyem van egy normális, értelmes párt találni? Vagy egyedül maradok?
Volt már hosszú kapcsolatom, de annak már 3 éve vége, azóta semmi. Azóta egyszerűen nem megy a társkeresés. Épp most részesültem egy újabb elutasításban. Eléggé introvertált vagyok, de vannak hobbijaim, van társaságom, csak ott a legtöbb férfi vagy foglalt, vagy nem kellek neki.
Lehet, hogy nem a megfelelő embereket nézem ki? A művészlelkű, elmélkedni szerető férfiak a gyengéim.
Eddig úgy gondoltam, bele tudnék nyugodni a magányba, de ezt már egyre kevésbé érzem... hiányzik egy társ.
@19: ok, ezek a jó tulajdonságaid voltak. És mik a rossza? Mi az, ami miatt egyedül vagy?
A munkahelyemen, az ismeretségi körömben körülnézve azok a nők vannak egyedül, akik vagy egyszerűen nem akarnak kapcsolatot (valamilyen okból), vagy valami olyan peremfeltételt szabnak, aminek a potenciális férfiak nagyon kicsi része felel meg (pl van aki ragaszkodik a szőke haj-kék szem kombóhoz, és mindenki aki ennek nem felel meg, az azonnal esélytelen, másnak meg más a kattanása).
Az összes többi 20-35 közötti nő, ha egy kicsit is jól néz ki (értsd tök átlagos), akkor igen komoly mennyiségű udvarlóval találkozik
"es levalnek közel 30evesen a szüleimröl"
öregem, adok egy tanácsot így férfiként.
Ne akkor válj le a szüleidről, mikor nőt találsz, hanem válj le, kezdj el egyedül élni, háztartást vezetni, felépíteni magad úgy, hogy nem vagy "anyuci pici fia".
Meg fog változtatni az egyedül élés, és párt is könnyebb lesz találnod, valamint a legtöbb ember nem szereti azokat az ígéreteket, hogy majd ha párja lesz, akkor micsoda változásokat fog eszközölni. Mi erre a garancia? Lehet, hogy semmi, tedd meg, azzal már, akkor már nem kérdés, hogy tudsz e egyedül élni.
Az introvertáltat nem úgy kell érteni, hogy egész nap csak ülök a sarokban... nyitott vagyok sok új dologra, akár a külföldre költözésre is.
Az introvertáltságom abból áll, hogy bizonyos időközönként igénylem az egyedüllétet, és nem akarok 0-24-ben mások nyakán csüngeni.
"alkoholt kb nem is iszok, nem dohányzom, emiatt sok embernek "savanyúnak"
Ezt én is ismerem férfiként, de sosem fogom megérteni. Nem vagyok absztinens, de gyakorlatilag ünnepnapokon iszom csak, és nem is dohányzom.
Kaptam már meg, hogy megjátszom magam, mert nem iszok.
Ezek még nem rossz tulajdonságok, a magasság is csak hátrány szerintem, mert pl én is hiába nem vagyok egyáltalán alacsony (185), a nők magassarkúival nehéz versenyezni 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!