Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
29 éves nőként mennyi esélyem van egy normális, értelmes párt találni? Vagy egyedül maradok?
Volt már hosszú kapcsolatom, de annak már 3 éve vége, azóta semmi. Azóta egyszerűen nem megy a társkeresés. Épp most részesültem egy újabb elutasításban. Eléggé introvertált vagyok, de vannak hobbijaim, van társaságom, csak ott a legtöbb férfi vagy foglalt, vagy nem kellek neki.
Lehet, hogy nem a megfelelő embereket nézem ki? A művészlelkű, elmélkedni szerető férfiak a gyengéim.
Eddig úgy gondoltam, bele tudnék nyugodni a magányba, de ezt már egyre kevésbé érzem... hiányzik egy társ.
"Normális, értelmes párt találni? Nem sok esélyed van rá. Inkább lottózzál :D"
Mindkét nemtől ezeket a dumákat hallom. Sehol egy épkézláb férfi/nő, mindenki hülye (csak a jelenlévők kivételek, de persze a hátuk mögött ők is), rondák, buták, csórók, egyébként is van egy szőrszál a fülében, vagy fél árnyalattal sötétebb a haja, mint az optimális...
Pedig lehet, hogy egy csomó normális, intelligens ember van "odakint", csak észre kellene venni őket, és a hiba nem a mindenki másban van, hanem azokban van, akik a fentihez hasonló mondatok bűvkörében élnek...
Pont hogy introvertált nőt keresek! De mivel én ausztriában dolgozom/élek időm túlnyomó részében, így szinte lehetetlen ilyen nőt találni. Külföldre nem az megy aki introvertált, vagyis túlnyomó részben...
Szóval neked sokkal több esélyed van otthon hozzád illő párt találni, csak fel a fejjel.
A magányba nem lehet beletörődni, viszont csinálhatsz csomó mindent ami leköt. Sport, hobbik, barátok, tudom ez nem helyettesíti a dolgot, de segít.
VIccen kívül én lennék a te embered, csak tuti 300 km-re élsz.
29F
Istenem, akik itt reklámozzák magukat, azok miért nem veszik a fáradtságot (és a bátorságot), és írnak legalább rá a kérdezőre, hogy "szia, itt és itt élek, a nem a világ másik oldala, akkor van kedved egy kávéhoz?"
Kollégák, legalább ennyi vér legen a ...ban, mit veszíthettek, hogy nem ír vissza? Vagy, hogy azt írja, "kösz, nekem csak az a férfi kell, aki visszautasított".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!