Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez a kettős mérce a nőknél ugyanarról a dologról, ha a férfi jól néz ki vagy nem?
Állítólag a nők a megtestesítői annak, hogy a külső csak a "hülye pasiknak" számít.
Mire vélitek ezt a kettős mércét? (double standards)
Egy rossz és egy jóképű férfit ugyanazokkal a szokásokkal, teljesen másképp írtak le:
csúnya: Minden idejét a számítógépes játékokkal tölti, mekkora egy undorító ember. Sose szólal meg, sose beszél, ez olyan fura és ijesztő...
jóképű: Minden idejét a számítógépes játékokkal tölti, tipikus pasi, haha :D Visszahúzódó személyiség, és ez olyan cukiii <3 :)
Garantált tényként mondom, hogy egymilliárdszor jobb benyomást teszel a nőkre, ha felismered, hogy nem csakis és kizárólag a ronda férfiak (vagy férfiak úgy általában) találkoznak kettős mércével, hanem a nők is.
Nem azt mondom, hogy ezzel a mentalitással a lábad elé veti magát minden nő, de legalább nem fogják azt gondolni, hogy a belsőd passzol a külsődhöz, ami azért egy nagy plusz...
Ez nem egy női/férfi kettős mérce, hanem szép/szexi vs ronda/kövér kettős mérce.
120 kilós nő/férfi zabál: dagadt disznó
Izmos csaj/pasi zabál: fú, de jó étvágya van, szeretem, ha egy férfi/nő így eszik
Dagadt csaj/pasi pulcsi + farmer kombóban: igénytelen
Szexi csaj/pasi ugyanígy: casual
Lehetne egész nap sorolni.
Én mindkettőre felkapnám a fejem, szeretem a nerdeket. :D Mondjuk csak ha jó a beszélőkéjük. Én is sokat vackolok a gép előtt mindennel, mégsem vagyok egy visszahúzódó, szorongó szerencsétlen a társaságban. Csak érdekesebbnek tartom olykor a gépeket, mint az embereket, emiatt ritkán keresem a nagy társaságot és ritkán megyek bulizni.
Amúgy nem egyértelmű? Ti is másképp beszéltek egy olyan nőről, aki tetszik, meg egy olyanról, aki nem. Ha valaki tetszik, hajlamosabbak vagyunk vele némileg toleránsabbak lenni (egyénfüggő, ki mennyire az). Aki meg nem tetszik, attól nem is akarunk semmit, és a legtöbb tulajdonságára vállat vonunk, a többivel meg megpróbáljuk racionálisan is indokolni, hogy mi nem tetszik rajta.
21L
Az egyessel az a gond, hogy IGÉNYTELEN. Csimbókos szőrzet, zsíros haj, szódásüveg szemüveg. Ezeken mint lehetne változtatni és akkie valószínűleg sikere lenne egy "hasonló szintű" lánynál.
Nekem ezekket a férfiakkal van bajom. Nem azzal, ha valaki kocka, vagy husibb. Hanem azzal, hogy nem is próbál kihozni többet magából.
23/N
"Nekem ezekket a férfiakkal van bajom. Nem azzal, ha valaki kocka, vagy husibb. Hanem azzal, hogy nem is próbál kihozni többet magából."
ocsmány hazugság. nincs velük bajod, egyszerűen semmibe veszed őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!