Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi ez a kettős mérce kövér...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez a kettős mérce kövér férfi és kövér nő között?

Figyelt kérdés

Miért van egy kövér férfi sír, neki csinos vékony barátnőt akar, akkor ezt válaszokat kapja: Kinek kell egy hájas disznó. Fogyjál le. Keres magadnak te hozzád illő nőt.

Add le igényeidet. Nem fogysz le és nem gyúrod ki magad, akkor egyedül fogsz leélni az életedet.

Ellenben egy kövér nő sír, neki gazdag jóképű izmos pasit akar magának, akkor ezt válaszokat kapja: Ne fogyj le, mert "ducin" gyönyörű vagy. Senkiért nem változzál meg.

Úgyis lesz egy jóképű izmos pasi, aki téged elfogad.

Ne add le az igényeidet. Férfiak a "duci" nőket szeretik.

Mi ez kettős mérce?

2017. máj. 22. 09:38
 1/10 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem abszolút mértékben nincs igazad...te valami sértődött, túlsúlyos egyén lehetsz, aki a nőktől kapott " kosarak" miatt inkább kettős mércézik, ahelyett, hogy lrfogynál...
2017. máj. 22. 09:49
 2/10 anonim ***** válasza:
40%
Nincs ilyen kettős mérce, én mindkét nemben kerülöm az igénytelen, lusta embereket(ugyanis a kövérek 90%-a nem betegség miatt kövér).
2017. máj. 22. 10:00
 3/10 anonim ***** válasza:
Nem is kell elolvasnod, a címlapokon látod a női magazinokban, hogy mindig téma a diéta, fogyás, feszesebb fenék.
2017. máj. 22. 10:38
 4/10 anonim ***** válasza:
65%
Én nem tudom, te melyik univerzumban élsz, az én világomban ugyanis 5-6 kiló ledobása után már csorgott utánam a férfinyál, előtte meg a kutya nem nézett rám. Persze nyafogni mindig egyszerűbb, mint tenni magadért és a testedért.
2017. máj. 22. 11:09
 5/10 AchromaticSmarties ***** válasza:
100%

# 3: Lehetőleg erőfeszítés nélkül, áltudományos "módszerekkel". :D

A kérdésre:

Ennek a kettős mércének megvan a férfiaknak maguk felé hajló változata is, amikor az "aputestet" állítják be férfias külsőnek és vékony cicákra nyáladzanak. Ez egy teljesen általános (és helytelen) emberi viselkedés, nem kell belőle férfi-nő harcot generálni.

2017. máj. 22. 11:39
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Valóban van ilyen kettős mérce, még ha igyekszik is a legtöbb ember tagadni ezt. A régmúltból ered és az oka abban rejlik, hogy a tesztoszteron és a zsír sokkal kevésbé kompatibilis fogalmak, mint az ösztrogén és a zsír.

A férfi másodlagos nemi jelleg a szögletes, izmos formákat diktálja, míg a nőké a lekerekített, zsírral vékonyan fedett formákat. Ezek ugyanis a jó szaporodóképesség zálogai.

2017. máj. 22. 11:45
 7/10 anonim ***** válasza:
Én meg inkább azt látom, hogy ha a kövér férfi sír, akkor a pasik vigasztalgatják, hogy iiiigen, a csúúúúúnya, felszínes nők... ha meg egy lány kövér... vagy nem is azt írja, hogy kövér, hanem hogy túlsúlyos, akkor már igénytelen zsírdisznó, meg a kövér pasik is jönnek, hogy hát az az egyetlen elvárásom, hogy ne legyen a nőn pluszkiló... élőben meg a 200 kilós pasas zsírdisznózza Tóth Verát (nem a mostani, műtét utáni alakját)...
2017. máj. 22. 12:38
 8/10 anonim ***** válasza:
Te hol olvastál ilyeneket??? Mert itt biztos nem. Szerintem aki tip-top annak lehet elvárása egy tip-top pár, aki nem az, az meg ne várja el a párjától se.
2017. máj. 22. 12:43
 9/10 anonim ***** válasza:
Linkeljél már ilyen kérdéseket, amikre ilyen válaszol érkeztek, mert én még eggyel sem találkoztam.
2017. máj. 22. 13:42
 10/10 anonim ***** válasza:

Minden kövér ember undi annak, aki nem bírja ezt.

Aki meg bírja, annak meg mindegy.

2017. máj. 22. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!