Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez a kettős mérce a nőknél ugyanarról a dologról, ha a férfi jól néz ki vagy nem?
Állítólag a nők a megtestesítői annak, hogy a külső csak a "hülye pasiknak" számít.
Mire vélitek ezt a kettős mércét? (double standards)
Egy rossz és egy jóképű férfit ugyanazokkal a szokásokkal, teljesen másképp írtak le:
csúnya: Minden idejét a számítógépes játékokkal tölti, mekkora egy undorító ember. Sose szólal meg, sose beszél, ez olyan fura és ijesztő...
jóképű: Minden idejét a számítógépes játékokkal tölti, tipikus pasi, haha :D Visszahúzódó személyiség, és ez olyan cukiii <3 :)
Nemtom, nekem a második se kéne, ha MINDEN idejét a gép előtt tölti, nem lehet vele normális programokat szervezni és egy értelmes mondatot nem bír kinyögni dadogás nélkül.
Mondjuk ja, az első meg sehogyan se kéne, felőlem egyetemi professzor is lehetne, ha egyszerűen le kell hánynom, akárhányszor meglátom.
Ugye tudod, hogy ez a kép létezik lány verzióban is?
Linkelem, csak hogy tisztán láss. :)
21/L
Az első lány nem is olyan csúnya. Egy normális szemüveggel egész jól nézne ki.
#5: Ezt ugye te sem gondoltad komolyan? :D
24/F
"amikor egy huszonéves bombázó visz egy 5 kilós szatyrot, szinte kitépik a kezéből a pasik, hogy segíthessenek"
Én ilyen szituációval még életemben nem találkoztam, de elég nevetséges is lenne. Azzal viszont már annál inkább, amikor a teljesen átlagos lány kedvesen mosolyog és beszél a pasival és utóbbi ugyanúgy viszonozza a kedvességet és közvetlenséget, mintha egy hamvas testű, babaarcú álomszép csajjal beszélgetne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!