Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ilyenkor konkrétan miért van bajotok?
Valamiért elkezdett veled beszélgetni. Talán tényleg csak beszélgetni akart, talán több is volt a pakliban. De ezalatt kiderült hogy valamiért nem jössz be neki, teljesen mindegy, hogy miért, hiszen mindenkinek más jön be. Lehet, hogy mondtál olyan dolgokat, amiket cikinek vagy butaságnak tartott, vagy nem tetszett neki a hangod, illatod stb. Ki tudja? Lépj tovább, mert nincs olyan, hogy ezen változtatsz. Az ember egy beszélgetésnél az összbenyomást nézi és ezt nem igazán lehet megmagyarázni, bármennyire is szeretnéd. Lehet, valakinek pont ez az összbenyomás fog bejönni.
De a fejedben lehet valami zűr egyébként, mert milyen már az hogy eldönti, hogy mégsem érdekled és szerinted "megfutamodik". Ismerkedtem egyszer egy jóképű sráccal, de nem tartott sokáig, mert ehhez hasonló ostobaságok tipptopp kis csokra hagyta el a száját azalatt a fél óra alatt. Minden szépet és jót igyekeztem belelátni, de amikor azt fejtegette, hogy aki diplomás az ostoba mert csak széttanulja az agyát, otthagytam. Persze, nem mondom, hogy te is ilyen vagy, de érted, ha egy ilyen helyzetet nem tudsz a helyén kezelni és neked magyarázat kell rá, akkor azért az elgondolkodtató.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!