Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ilyenkor konkrétan miért van bajotok?
Figyelt kérdés
Miért vaz az hogy a lány elkezd a közelembe lenni, beszélgetést kezdeményez, én meg elkezdek beszélni, vissza kérdezek érdeklődve.. de egy idő után tova száll ez a hatalmas nagy érdeklődés részetekről? Utána mondhat bármit az ember le se szrjátok. Azt tudom hogy nem jövök be az adott hölgynek, de konkrétan miért, ilyenkor mit vártok? Kezdjen el szexuálisan nyomulni vicceskedni a férfi? Vagy adja a janit? Nem értem, ilyenkor mit néztek? Illetve miért kell egyből elitélni az embert. . Nem tudom fel fogni, mintha egy kötelező minta lenne amit elvárnátok , s ha nem azt kapjátok akkor már kommunikálni nem lehet veletek, miért van ez? Miért nem lehet csak simán beszélgetésbe elegyedni és hagyni hogy alakuljanak a dolgok?? És mondom nem én mentem oda, hanem ő jött kezdeményezni, aki egyszer ilyenre elhatározza magát az ne futamodjon meg...
Ilyenkor erre mi a normális férfi viselkedés? Továbbra is szrjam le, játszam a flegmás elérhetettlent vagy mi? De komolyan érdekel, hogy lehet egy ilyet tovább vinni, férfi részről mi a helyes?
2017. aug. 17. 21:42
2/12 anonim válasza:
Alapszabály: csajozási tanácsot sose kérj nőktől! Soha! Nincsenek tudatában annak, hogy mit miért csinálnak. Amit mondanak, és amit tesznek az 2 külön dolog.
2017. aug. 17. 21:48
3/12 anonim válasza:
Nem jöttél be neki, ennyi. Azt, hogy miért nem, csak ő tudja. Nem kell semmit csinàlnod, legkevésbé megjátszani magad, lépj tovább.
2017. aug. 17. 21:51
4/12 A kérdező kommentje:
Hát ennyit erröl ha egy nő kezdeményez..
2017. aug. 17. 21:52
5/12 anonim válasza:
Normális lány/nő ilyet nem csinál. Akivel beszéltél, az egy lúzer volt, aki elképzelte mondjuk hogy te valami elérhetetlen férfi vagy, és ha kedvesen válaszolsz neki ez az illúziója el is ment, és már nem is érdekled.
Ne általánosíts. Egyébként szerintem próbáld ki, hogy bunkó, flegma maradsz, sokan szeretik az ilyet.
2017. aug. 17. 21:53
6/12 anonim válasza:
Azzal alapvető hibát követsz el, hogy sablonokban gondolkozol. Nem minden "nő" ugyanazt várja, ahogy nincs olyan sem, hogy mi legyen "a férfi" reakciója. Mert jó esetben egyéniségek vagyunk.
Rossz esetben pedig felszínesek, a média elvárásait követjük, vagy álarcot öltünk...
Mégis, elgondolkodtató, hogy miért nem jössz be azoknak a nőknek, akik közelednek feléd. Lehet, hogy te magad is álarcot viselsz, és másnak mutatod magad (öltözködés, stílus, gesztusok) mint aki valójában vagy? Mert ez egy lehetséges magyarázat lenne arra, hogy miért nem azokat vonzod, akiket továbbra is tényleg érdekelnél, miután kicsit megismertek téged.
2017. aug. 17. 21:55
7/12 anonim válasza:
Aha lépjen tovább úgy, hogy nem tudja mit kellene másképpen csinálnia, így legközelebb is be fogja sz*pni újra és újra.
Azzal meg sokra nem megy, hogy minden nő r*b*nc. Hetero férfiként rájuk van igénye, ha akarja ha nem, így ki kell őket ismernie.
2017. aug. 17. 21:56
8/12 A kérdező kommentje:
A másik meg az, hogy de van olyan hogy minden nő. Azért, mert ez olyan mint nálunk férfiaknál, legtöbb normális hetero férfi mi az amit megnéz először egy nőn? Ezt általánositás nélkül ellehet mondani hogy a legtöbb férfi a nőn, vagy a seggét nézi meg, vagy a mellét, nem általánositás, ez így van a férfiak 99% esetében. Ugyanígy nőknél is lehet ilyen hogy mi az amit néznek egy férfiban, csak itt nem külső hanem belsőre. És azt gondolom átlagos nők többségében ugyan az jellemző hogy mi az a tulajdonság amit keresnek néznek
2017. aug. 17. 22:05
9/12 anonim válasza:
A pénztácra átmérőjét. 🙂
2017. aug. 17. 22:07
10/12 anonim válasza:
Bocsánat, de hülyeség összehasonítani a kettőt. Férfiaknál tudsz mondani olyat, hogy 99% ugyanazt a belső tulajdonságot keresi? - Nem. Nőknél sem lehet. A nőknél is lehet arról beszélni, hogy 99% először azt nézi, jóképű vagy-e, aztán a fenekedet. De mindenki azt a belső tulajdonságot preferálja, ami személy szerint fontos neki... Nincs olyan, hogy 99%...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!