Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Akik azt mondják, fejlesztik...

Akik azt mondják, fejlesztik a személyiségüket, azok konkrétan mit csinálnak?

Figyelt kérdés
2017. febr. 21. 20:59
 1/6 anonim ***** válasza:
Én régen nehezen tudtam idegen emberekhez egyedül oda menni. Mondanom sem kell hogy ez egyetemen, meg munka terén sem volt jó. Szóval ezt fejlesztgettem. Ma már bárkivel tudok beszélgetni, és szeretek is.
2017. febr. 22. 21:12
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Hogy érted ezt el?
2017. febr. 23. 14:46
 3/6 anonim válasza:

Ez nagyon jó kérdés amúgy, nagyon sok embertől hallottam már, hogy ő pl. nem gyúrni jár, hanem önmagát fejleszti :DD

Ezek valójában nem csinálnak lóf_szt sem. Kifogás arra, hogy el vannak kényelmesedve. Én egyébként úgy fejlesztem magamat, hogy odafigyelek a mindennapi dolgokra, részt veszek az eseményekben, belemegyek konfliktusokba, kockázatot vállalok. Egyszóval: kiállok az elveim mellett, és tudom jól, hogy ehhez nagyon sokan gyávák. De valódi fejlődést csak így lehet elérni.

2017. máj. 8. 19:35
 4/6 A kérdező kommentje:
Én nem vagyok benne biztos, hogy ez csak szöveg. de érdekelne, kinél mit jelent. Én is igyekszem fejleszteni magam, de én mindig ilyen személyiség voltam, szerettem új dolgokat tanulni stb. De mit csinál, aki egyik napról a másikra így dönt?
2017. máj. 9. 20:32
 5/6 anonim válasza:
3-as vagyok. Persze, lehetséges fejleszteni önmagadat, nem is kicsit! De amit ma ezen a címen látok, az kimerül motivációs videók nézésében meg Brian Tracy felsz_pásában, ami óriási mellékvágány. Nekem a mondjuk úgy személyes bibliám Márai Sándor Füves könyve, nagyon sok olyan őszinte emberi dolgot az elvekről és emberekről, ami az én személyiségfejlődésemen rengeteget dobott.
2017. máj. 10. 14:25
 6/6 A kérdező kommentje:
Én nem tartom bajnak a motivációs blogokat sem, ha mellette van valami konkrét is. Nem csak nézi, aztán várja, hogy megváltozzon az élete.
2017. máj. 11. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!