Miért van az, hogy itt gyakorin az emberek nagy része konkrétan nem képes értelmezni a kérdést?
Vázolok pl. magamról egy sztorit, élethelyzetet és abban kérek tanácsot - na itt 10-ből 9 válaszoló biztos, hogy nem a megoldásra fókuszál, hanem elkezd elemezni engem, hogy milyen ember vagyok meg hogy tehetettem ezt vagy azt. Képtelen érzelmektől mentesen a kérdésre válaszolni, elviszi másfelé a gondolatmenetet. Vagy van egy kérdés mondjuk arról, hogy tönkrement valaki motorja, milyen alkatrész kell hozzá - erre biztos, hogy megint lesz 2-3 idióta, aki beírja, hogy minek vette azt a típust, mert az sz_r, meg neki különben is milyen van.
Most nyilván a kevés értelmes embert kérdezem: ez szerintetek miért lehet?
Én is gyakran megtapasztaltam a szóban forgó jelenséget.
Sokan valószínűleg itt vezetik le a feszültségüket, illetve az internet "szabadsága" egyeseknél ilyen módon nyilvánul meg.
Velem is előfordul néha.
Nem viseled a kritikát, mi? :D Kiírod a krdést, aztán has nem jó választ kapsz megerősítésnek, akkor jön ez a kérdés. :D
Ilyesmire gondoltál? :D
(Szerintem meg sokszor a kérdezők nem értik a választ.)
A 4-es tipikus példája annak, hogy valaki nem bírja a szöveget értelmezni. Amúgy szerintem már annak a szónak sem ismeri (ismerik) a jelentését, hogy szövegértelmezés.
Nagyon sokszor látom én is itt ezt a jelenséget. A gyakorin valószínűleg az az oka, hogy az átlag életkor a 12-14 év, az idősebbek meg mondjuk úgy az alacsonyabb képzettségűek.
Jellemző amúgy ez még sok cikk alatt található kommentekben is.
Köszi, kérdező és valahányas válaszoló. :D
Most bizonyítottátok, hog nem tudtátok értelmezni a választ. :D
Azért ne legyetek idegesek! Ez csak egy egyszerű oldal, ahol emberek kérdeznek és válaszolnak. Nem kell rögtön drámázni.
Nehéz lehet az élet felétek. :D
Hé, 7-es! :D
Amit te csinálsz, hogy másokat látatlanban beskatulyázol, az ugye az értelmes emberek jellemzője? :D
Bár, igazad van, te ilyet nem állítottál magadról. ;)
Ez pedig:
"az átlag életkor a 12-14 év, az idősebbek meg mondjuk úgy az alacsonyabb képzettségűek."
És te melyik vagy? :D Vagy te az idős, sok diplomás, zseni vagy? Ha igen, miért jársz olyan oldalra, ahol átlag 12-14 évesek és alacsony végzettségűek vannak? :D Magányos vagy? :D
Az azért megnyugtató, hogy te olyan tájékozott vagy, hogy még az oldal használóiról is statisztikát vezetsz. :D
Na igen, aki ráér. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!