Hogyan kell értelmezni azt, hogy valakinek a belső jobban számít, mint a külső?
Pl, ismerkedésnél.
Ha én ismerkedek akkor természetes, hogy a külső az első, mert ahhoz megyek oda aki megtetszik, és hozzám is azok jönnek akiknek én tetszem.
Ha ránézek valakire a külsejét látom, nem tudom milyen ember, nem is választhatok belső alapján így.
Én olyan lánnyal is összejöttem volna aki külsőre első annyira nem tetszett, de belsőre olyasmi volt, mint amilyet kerestem...
Nekem pl a legfontosabb szempont a kedvesség volt, ami ugye külsőre nem látható...
Van olyan is akinek pl a ruha a legfontosabb, hogy milyen márkás...hát kinek mi...
23F
Ha teljesen ismeretlenekről van szó természetesen ahhoz megyek oda, aki külsőre jobb benyomást kelt.
Viszont hoszú távon, ha adott egy személy számomra tökéletes külsővel, de bunkó, agresszív, hűtlen, nem egyeznek a nézeteink stbstb, nem fogok mellette maradni. Ha van helyette valaki akinek kevésbé jön be a külseje, de mindenben egyetértünk, kedves, hűséges, osztozunk a hobbijainkon és így tovább, külső ide vagy oda ő lesz a befutó, nem az elsőként említett személy.
Ugy, hogy lehet kivulrol lehet szep vagy jokepu de belulrol egy szemetdomb es nyilvan ez lehet forditva is.
Nem csak ugy tudsz megismerni embereket, hogy eppen a leendo parodra vadaszol. Megismerkedhetsz, elkezdhetsz beszelgezni csak ugy olyannal is aki nek tetszik es aztam azt veszed eszre hogy vicces, kedves stb es megtetszik a szemelyisege, elkezded keresni a tarsasagat mert jot beszelgettel vele vagy megvigasztal, jo tanacsokkal lat el, mig a csinos kiszemelted csak butan nez rad es rohog a semmin es ez nem nem jon be.
Nem csak az számít, hogy BMW-je van, hanem legyen benne bőrülés, digitális klíma, stb...
Viccet félretéve: ez amit mondtál teljesen igaz. Viszont ha valaki odajön hozzám vagy én megyek valakihez ( csak beszélgetni pl.: munka közben ) és utána még tartjuk a kapcsolatot, lehet hogy idővel esélyt adok neki / ő ad nekem esélyt. Pedig lehet hogy normál esetben oda sem állnék hozzá, de a tulajdonságai miatt mégis együtt leszünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!