Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
51 éves férfi és 20 éves nő komoly kapcsolatra működhet?
Ismertem egy srácot, akinek a huszas éveiben halt meg a 80as apja. Teljesen ki volt készülve, jó véleménnyel volt róla, hogy sokat mesélt nekik a fotelben ülve, meg minden olyat felsorolt, amit egy nagyapa csinál általában, de neki ez volt az apaminta, és nem vette észre. Szóval ki volt bukva, hogy az apja ilyen korán! hal meg, mikor még pár hete tök jól volt és csinálta a megszokott (nagypapás) dolgait.
Kisebb tesója is van, az anyja 50 felé szülte őt.
Valami nem volt oké a sráccal, a tekintete furcsa volt, a bőre papírvékonyan tapadt a csontos arcára, így látszott, hogy lüktet egy ér a halántékán.. valami nem volt rendben vele. Nem tudom, hogy az öreg szülei miatt e, vagy csak ezt a genetikát örökölte, de szerintem 45 felett már senki ne vállaljon gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!