Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
51 éves férfi és 20 éves nő komoly kapcsolatra működhet?
Ugyanmár koma,ezernyi és még annál több példa van,hogy a hölgyek nagyon okos,fondorlatos módon megalapozták a jövőjüket ilyen felállással.
Figyi öcsi: Én tapasztalatból tudom,hogy az én rokonom elb*szta,mert egy erőszakos faszhoz ment hozzá,aki strómannak használta a rokonomat,aki bombanőnek számított,és még most is az.
Na tehát a konklúzió: Ha szép vagy,és van egy valamennyi eszed,viselkedésed,szedd fel magad,boldogulj.
Nőknek példa: SArka KAta és a többi.
Gyereket akartok csinálni, miközben ő lehetne az apád xD
Megbolondultatok?
Keressetek egy veletek egyidős embert, az már kevésbé undorító, ez olyan apakomplexus feeling xD
Ezt már én is apakomplexusnak mondanám.
Deháát...a pénz beszél a pina dalol
Ez 3 evtizednyi korkulonbseg. Nem beszelve az orias generacios szakadekrol. Ha 51 evesen milliardos vagy, akkor mukodhet, amig a no akarja. De jobb ha megerti a ferfi hogy a no nem egyedul fog megorgedni, amikor a no 50 lesz lesz a ferfi 80, ha vigyaz az egeszsegere... durva. Too much.
Mit gondoltok mi lehet az egeszseges/idealis/maximalis korkulonbseg ferfi es no kozott egy kapcsolatban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!