Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol találkozhatnék ilyen fiúval?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találkozhatnék ilyen fiúval?

Figyelt kérdés

Egy kedves, rendes fiút keresek, aki akinek hasonló érdeklődési körei vannak ( általános dolgok pl. filmek, állatbarát, animés és aki esetleg a reál tudományok iránt is érdeklődik, akivel el lehet beszélgetni mindenről)

Aki inkább az elvontabb programokat(pl.kiállítasok, művészeti talákozók, séta a természetben, vagy érdekesebb épületek, műemlékek között) szereti a szokásos hétvégi bulik helyett.

Nem dohanyzik, és csak mértekkel iszogat társáságban.

Kinézetre pedig: átlag magas (175 plusz -minusz, vagyis nincs min.180 cm-s kikötés :))

Viszonylag helyes, vagy inkább aranyos, vékony testalkatú, akár ázsiai fiú.

Az animék iránti érdeklődést még kiegészíteném azzal, hogy ha visszafogotabb gamer az is pozitívum nálam( vagyis ha végig jatszik néha néha egy-egy hétvégét, vagy delután 1-2 órat, de azért csak mértékkel^^)

A barántnőim szerint nagyok az elvárasaim, főleg ahhoz képest hogy nem nagyon járok el otthonról, viszont csak olyan dolgokat "várok" el amik engem is jellemeznek.

Valahol léteznie kell ilyen fiúnak, de mivel szintén otthonülős típus így nehéz az ismerkedés.

A tömegközlekedésen, városban, pedig olyan kiszámíthatatlan a dolog, még ha a személyiségre egy egészen kicsit lehet is következteni a gesztusokból, a kort nehéz megsaccolni.

Egyetemen nem nagyon lehet ismerkedni, mert ahová járok egyátalán nincsenek reálosok, művészetis is kevés.

Máshol, ismeretlenül pedig a már említett kor miatt vannak problémák, mivel gyakran sokkal fiatalabbnak szoktak nézni.

Egyébként 20/l. :)

2017. aug. 15. 02:49
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Na nezzuk,megfelelek-e a hirdetesnek.

Bunko barom vagyok, de aki fontos nekem azzal kedves vagyok.

Egy kocsog vagyok, de aki fontos nekem, azzal szemben soha.

Filmeket szeretem(bar az utobbi evekben inkabb a sorozatok).

Nem minden allatot szeretek, de kutya macska johet. Oket komalom.

Death Note, naruto, trigun, cowboy bepop es Dragon Ball. Ennyiben kimerul az anime szeretetem, de ezeket imadtam/imadom.

Szoftverfejleszto a hivatasom,tehat igencsak real beallitottsagu vagyok.

Seta franko, varosnezes remek, de a muzeumoktol herotom van(a becsi csokimuzeum azert tetszett).

Bulizni nem voltam hat eve. Kinottem mar belole. Szorakozni szeretek, de az nalam a beulos beszelgetos dolgot jelenti.

Dohanyozni nem dohanyzok es inni se szoktam. Ha ugy van, akkor haverommal 1-2 sor kb kethavonta.

A visszafogottabb gamer megvan. Amikor nincs semmi egyeb elfoglaltsagom, akkor szivesen leulok jatszani (van PC, ps4 es xbo is).

Iden toltom a 27-et.

Hol lehet talalkozni velem? Barhol, de leginkabb sehol. Celtalanul mar nem megyek el otthonrol (regen felultem pl a hetes buszra csak ugy jarni a varost kicsit), de ez kiveszett belolem.

2017. aug. 15. 03:40
 2/6 anonim ***** válasza:

Conokon nem lehetne?:) Nagyon klassz közösség szokott kialakulni általában. Illetve vannak gamer/anime csoportok is, anno mikor még nem takarítottam ki a profilom, nagyon sokba voltam belépve, jó arc embereket lehet ott is megismerni. Azt hiszem, van külön felnőtt csoport is. Nem a tartalom, hanem a tagok szempontjából.:) Esetleg játékszerverek(ha te is játszol)?:)

21L

2017. aug. 15. 08:40
 3/6 anonim ***** válasza:
Én ilyen vagyok pl., de miért nem ismerkedsz animés fórumokon, mondoconon, könyvesboltban, tematikus fórumokon?
2017. aug. 15. 10:02
 4/6 anonim ***** válasza:

Én is olyan vagyok, mint te, és szerintem elég könnyű így ismerkedni. :) Jó, nyilván ha a buszon kiszúrsz valakit, akkor az lehet, hogy köszönőviszonyban sincs az animékkel, de az interneten lehetőségek tárháza vár.

Vannak tematikus csoportok, oldalak, fórumok és még rendezvények is. Egyből tudom ajánlani a MondoCon-t és a PlayIT-et, de szerveznek kisebb conokat is. Például Miskolcon szokott lenni a Milloween, de hallottam debreceni és veszprémi meetekről is.

Tavasszal és ősszel túrákat is szoktak szervezni, ha részt veszel rajtuk, akkor ott is ismerkedhetsz.

Nem nagyok az elvárásaid, de azt nem várhatod, hogy miközben otthon ülsz, becsöngessen az ázsiai herceged, hogy 'Jó napot, XY-t keresem, otthon van?' Neked is tenned kell az ügy érdekében.

21/L

2017. aug. 15. 10:10
 5/6 anonim válasza:
Na most pontosan leírtál engem :) 20/F
2017. aug. 16. 00:26
 6/6 anonim ***** válasza:
Jaja... biztosan betűre pontosan leírt téged xD Főleg ha azt akarod, hogy megfeleljél neki...
2017. aug. 16. 09:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!