Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a vonzó a fogatlan emberekben?
Figyelt kérdés
Csomó nőt és férfi fogatlan manapság (baleset, csírahiány, szuvasodás stb) miatt hiányzik egy vagy több fog elől a mosolyzónában, mégis olyan soknak van csinos barátnője vagy helyes pasija.......Nem értem én ezt....2017. aug. 14. 19:13
11/12 anonim válasza:
Feltehetőleg, amikor összejöttek a párjukkal, még nem voltak fogatlanok. És később a fogatlanná válás, esetleg em mindenki számára elegedő indok a szakításra, válásra.
12/12 anonim válasza:
Amikor összejöttem a párommal, teljes volt a fogsorom. De már akkor is tudtam, hogy az egyik felső fogamat ki kell majd húzni vmikor, mert fogszabályzás ellenére sem állt be normálisan. Aztán nemrég elérkeztem ehhez az időponthoz is, és most még gyógyul a helye, így nem tudom még pótolni. Most ideiglenes pótlás van, amit akkor használok, ha olyan helyre megyek, mert nem túl kényelmes. A párom engem szeret, nem a fogsoromat, tudja is, hogy nem azért vesztettem el, mert tojtam fogat mosni. Nyilván nem azért vonzódik hozzám, mert hiányos a fogsorom :D, hanem más dolgok miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!