Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha így néz ki valaki akkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha így néz ki valaki akkor nem zavarja a lányokat hogy nem magas?

Figyelt kérdés
[link]
2017. aug. 13. 22:03
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
96%
A világ nem úgy működik, hogy alacsony az alacsonnyal, szőke a szőkével... tetszene neked, tudom, de ez van. Nyafizol vagy elfogadod.
2017. aug. 14. 06:38
 32/37 anonim ***** válasza:
Nekem se jön be 29n
2017. aug. 14. 06:46
 33/37 anonim ***** válasza:
80%

ha normális, akkor ja. nekem sem a legszebb, de azért jól néz ki. nem haboznék, hogy összejöjjek vele, ha tetszik a személyisége.

kissé idegesítő már, hogy amikor férfiakról linkelnek képet kérdezők, akkor is játsszák már az eszüket nők is, hogy "ez helyes?", "bottal se piszkálnám" stb. ez ugyanolyan irritáló, mint amit férfiak művelnek itt.

2017. aug. 14. 09:26
 34/37 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy az összes p.na a nőknél van.. ezért megtehetik, hogy válogatnak..
2017. aug. 14. 12:14
 35/37 anonim ***** válasza:
33# Pedig ez az igazsag, szamomra annyira nem helyes, hogy nem erdekelne mar a szemelyisege, haver kategoriaba elferne ha veletlenul megis kiderul, hogy jo fej.
2017. aug. 14. 12:24
 36/37 anonim ***** válasza:
100%

Jaj hagyjuk már a pasik is ugyanúgy válogatnak, ők sem jönnek össze akarkivel, mert azért legyen vékony, legyen csinos, lehetne hosszú haja, Áhh jobban tetszene ha nagy mellei lennének, ne legyen rajta felesleg, legyen kerek-feszes segge stb stb. Úgyhogy nem kell a duma, pasik is ugyanúgy válogatnak a nők közül.

Az meg nem tudom miért irritáló, ha valaki leírta hogy számára ez a linkelt pasi nem helyes, nem jönne össze vele... Ha egyszer ez az igazság, akkor mit kéne írnunk? Vagy talán hazudni kéne?! Nem mindekinek jon be ugyanaz, lehet ami X-nek tetszik, attól Y-t kirazza a hideg. Ez van.

2017. aug. 14. 12:58
 37/37 anonim ***** válasza:

Tessék, ő egy helyes pasi:

[link]

[link]

És idősebb korában is jól néz ki:

[link]

2017. aug. 21. 00:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!