Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha így néz ki valaki akkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha így néz ki valaki akkor nem zavarja a lányokat hogy nem magas?

Figyelt kérdés
[link]
2017. aug. 13. 22:03
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:
akkor ki? he?
2017. aug. 13. 22:23
 12/37 anonim ***** válasza:
Csak az ismerőseim közül tudnék olyat mutatni, aki bejön, sajnos nem jut eszembe híres ember.
2017. aug. 13. 22:26
 13/37 anonim ***** válasza:
88%
Neked nem azért nincs csajod mert nem vagy 180 hanem mert süt belőled a negatívság
2017. aug. 13. 22:27
 14/37 anonim ***** válasza:
79%
Nekem ez a pasi be sem jön.
2017. aug. 13. 22:27
 15/37 anonim ***** válasza:
79%

Nekem sem.

20/l

2017. aug. 13. 22:35
 16/37 anonim ***** válasza:
51%
nekem csak a kék szemetű pasik tetszenek, szóval ő a képen egyáltalán nem tetszik
2017. aug. 13. 22:42
 17/37 A kérdező kommentje:
te idióta honnan látod egy ilyen képből hogy kinek milyen szeme van?
2017. aug. 13. 22:48
 18/37 anonim ***** válasza:
97%

Azt lenne érdemes felfogni, hogy attól, hogy szerinted ő jóképű, és valaki azt mondja, hogy nem az, az nem azt jelenti, hogy magasak az elvárások, vagy hogy ennél még inkább jóképűbbre vágyik. Hiszen itt a te ízlésed szerint határoztad meg. Brad Pittről én is azt gondolom, hogy senki le se sz...rné, ha nem lenne színész. Aki az illető kommentelőnek helyes, az lehet, hogy szerinted ronda, ettől nem lesznek magasak az elvárásai.

Tessék, a példa kedvéért, szerintem ez a két férfi MAGASAN helyesebb és vonzóbb az általad linkeltnél:

[link]

[link]

És valóban, a legtöbb nő magánál akar magasabbat. Persze, előny, ha valaki magas, mint hogy a nagy mell is sokszor előny, de olyat én még életemben nem láttam, hogy egy nőnek csak a kis melle miatt nincs pasija. Ugyanez áll az alacsonyságra is. 170 cm ráadásul nem alacsony. Én 173 cm vagyok, és még szerintem sem alacsony a 170. Engem sokkal jobban zavar, ha sokkal magasabb, ki kell tekernem a nyakam. De még ez se baj, ha tényleg szimpatikus, tetszett már ilyen srác is. De a legideálisabb, aki kb. hasonló magas. Ugyanakkor egyik se válóok. Én még olyat nem láttam, hogy egy férfit valaki vonzónak, helyesnek, kedvesnek, jóindulatúnak talál, közösek a hobbijaik, intelligens is a srác, és mégse jön össze vele a nő, mert alacsony. Olyan lenne, mint a Jóbarátokban, amikor Joey lakótársat keres, és minden tekintetben bejön neki a jelentkező, de végül sajnálkozva kidobja, mert a fecske vagy sas kérdésre azt mondta, hogy fecske, nem azt, hogy sas.

2017. aug. 13. 22:54
 19/37 anonim ***** válasza:
Ha nem ilyen pofát vág,lazán elfogadnám 170 centisen.
2017. aug. 13. 23:00
 20/37 anonim ***** válasza:
Akiket a #18 linkelt, abból az első képen szereplő férfi pl szerintem is jól néz ki, ő nekem is tetszik, ezerszer jobban, mint akit a kérdező linkelt.
2017. aug. 13. 23:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!