Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha így néz ki valaki akkor nem zavarja a lányokat hogy nem magas?
Hát nekem ez a pasi minden csak nem jóképű!!
Nem azért vagy te nő nélkül, mert nem vagy elég magas, hanem mert iszonyat b*unkó és negatív vagy! Azért, mert szerinted ez a férfi jóképű, még nem jelenti azt, hogy minden nő is épp ezen a véleményen van! Mindenkinek más jön be, bármennyire is hihetetlen.. Rengetegszer volt, hogy aki nekem tetszett az a barátnőimnek nem és fordítva!
Matthew Rhys tetszik nektek?
és az nem zavar titeket hogy kopaszodik nagyon és a fufrus frizurájával próbálja takargatni?
Matthew Rhys legalább 10 évvel idősebb nálam, ha korombeli lenne, nyilván még nem kopaszodna. Amúgy én nem vettem észre az elöl kopaszodást, az úgyse probléma. Az szokott zavaró lenni (szerintem), mikor valaki középen kopaszodik. Ennyi erővel Jon Bon Jovi is kopaszodik elöl,mégse mondja senki, hogy kopasz. Én még a Brothers and Sisters sorozatból ismerem meg pár egyéb filmből, ez az Amerikaiak, amiben a többség megismerte, ott már 40-hez közelít. És egy nagyon intelligens, kedves férfi (interjúkban látszik), és rohadtul tehetséges, szerintem ha nem walesi lenne, már rég világhírű lenne. Ez vonzó. Ráadásul a Brothers and Sistersben mindig ingben volt, ami vonzó.
Szerintem nem vézna (csak mert valaki mondta, hogy kigyúrt). Az általad linkelt pasi nekem már túlgyúrt.
Nekem meg igenis számít a magasság, na bumm. Én alapból 175 cm vagyok és próbáltam 170 cm-s sráccal de zavart az az 5 centi is, a tartásom is romlott mellette, mert folyton görnyeszkedtem, hogy ne legyek magasabb...pedig jó teste volt... nem ez vetett véget a kapcsolatnak, de lehet később probléma lett volna belőle. Azóta ő is talált egy alacsonyabb lányt, meg én is egy magasabb fiút. Ennyi.
Amúgy ez csak szaporodási ösztön. A nőknél mindig is előnyt fog élvezni az a hím, aki akár anyagilag akár fizikailag képes biztonságot teremteni az utódok felneveléséhez. Ahogy a pasik is vonzóbbnak tartják a kerek csípőt, kerek kebleket, mivel azok azt sugározzák, hogy tökéletes a nőstény a utód kihordására és táplálására. De ez mind tudat alatt megy, hiába mondja valaki, hogy neki nem számít a pénz meg a külső, az evolúció csak azt diktálja, hogy az erősebb férfi mellett biztosabb a túlélés.
Ez a srác minimum 165 centi, de inkább 170 kell, hogy legyen. Ahogy a nagyon magasaknál is ritka az arányos alkat, a nagyon alacsonyaknál is. Ha megnézel egy magas srácot, általában hiába kigyúrt, vállas, lábra 2 méteres magasság fölött nehéz annyit szednie, hogy ne úgy mutasson, mint egy szúnyog, vagy egy gólya. Egy alacsony embernél rövidek a végtagok a törzshöz képest általában. Másak a testarányok. Lehet neki is szép teste, de nem azokkal az arányokkal, mint egy átlagmagasságúnak.
170 magas vagyok, 165 centis srácot még elfogadnék, ha erősebb alkatú lenne nálam, és nem érezném magam úgy, mint aki az öccsével csókolózik. Viszont aki kisebb is nálam, véznább is nálam... Nagy szerelem kellene ahhoz a semmiből, hogy én képes legyek hozzá vonzódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!