Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy nőnek csak az a dolga,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nőnek csak az a dolga, hogy szép legyen, egy férfinak meg ennél sokkal több?

Figyelt kérdés

Egy férfitól is minden nő elvárja, hogy jól nézzen ki, ami sokkal nehezebb is mint egy nőnek. Tehát egy nőnek elég csak nem túl sokat zabálni, ahhoz hogy csinos maradjon. Viszont egy férfinak heti 4-5 edzés és diéta kell ahhoz, hogy jó teste legyen, ami nem kevés energia és kitartás. Továbbá egy férfitől várja el minden nő, hogy egzisztenciát teremtsen, teremtsen lakást, autót, jól fizető állást vagy jól jövedelmező saját vállalkozást alapítson. Ez többnyire egy élet munkája és tanulása és folyamatos önképzést igényel többnyire, hogy versenyképes maradj. Ezen kívül a férfitól várják el, hogy értsem mindenhez a ház körül, bármilyen jellegű probléma merül fel az életben, azt a férfinak kell tudnia megoldani, hiszen "ő a férfi", ahogy mondani szokták. Mindezen kívül még számtalan más elvárás is van egy férfival szemben, például hogy jó legyen az ágyban, egy nőnek ott is elég csak szétterpeszkedni. Ott is a férfinak kell "jónak" lennie.

Ezzel szemben egy nővel szemben milyen elvárások vannak? Azon kívül, hogy nézzen ki lehetőleg jól, azon kívül semmi. A mai nők legtöbbje már főzni sem tud, és az alapvető "női" munkákhoz sem ért.

Miért van ennyire kettős mérce a két nem között?

2017. aug. 13. 19:52
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
66%

Gondolom azokrol a nokrol beszelsz akit eltart a ferfje.. Vegyunk egy peldat: Az a ferfi aki megtudja teremteni mind azt amit leirtal, olyan munkahelyel kell rendelkeznie. Ahol jo esetben elvaras hogy a felesege/baratnoje kisereteben egyutt erkezzen adott talalkozokra. Ki mutatna be a fonokeinek olyan not akinek se inteligenciaja se esze nincsen de jol nez ki?! Nem a mekiben dolgozokrol beszelek hisz azzal nem teremted ezt meg amit leirtal, hanem pl Hilton hotel F&B managger stb .. Kulonbozo kulturak, kulonbozo vallasok, kulonbozo szarmazas a fonokeid es a munkatarsaid kozott..

Mit var el egy ilyen ferfi a parjatol?

Minimum 2-3 nyelvtudas, tisztaba van a parja munkakorevel, szakszavakkal, es eltud beszelgetni errol a munkatarsaival, tudja hogy viselkedjen holgy kent, hogy oltozon ugy, tudja mit igyon-egyen kulonbozo esemenyeken, tudja mit mondhat es mit nem pl ha az egyik muszlim a masik pedig hindu.. es a tobbi..

A hazimunkat nem is emlitettem amit ugyan ugy megkell csinalni, minden reggel frissen vasalt ing, elere vasalt gatya stb..

Nem is ertem hogy gondolod hogy eleg az hogyha jol nez ki.

2017. aug. 13. 20:22
 12/26 anonim ***** válasza:
20%

Szerintem a gondolat nem rossz de rosszul fejezted ki magad. Inkabb ugy mondanam, hogyha egy no jol nez ki nagyon akkor neki mar akar ezzel megadatott a konnyu elet lehetosege. De annak is aki milliardos csaladba szuletik. Ez van az elet mar csak ilyen. Csak az ember jellemet a nehezsegek,surlodas,kuzdelem formalja "teher alatt no a palma" szoktak mondani. Viszont aki szep az nem tudja milyen atlagosnak/csunyanak lenni aki pedig mondjuk gazdag nem tudja milyen a szegenyseg igy nem mindenki tudja ertekelni ami adatott itt jon kepbe a masik talalo mondas azaz "mindenkinek megvan a maga keresztje" az elete senkinek sem konnyu es sima. Mindenkinek vannak es lehetnek problemai, akkor lesz igazan boldog es teljes ember ha a testi/lelki kuzdelem aran legyozi sajat magat es az elet altal ele gorgetett akadalyokat. Ez a fejlodes/valtozas ami mozgasban tartja az eletet es a vilagegyetemet, az ember igy fejlodhet a kihivasok altal. Az izom is ugy no hogy a terheles hatasara mikroszkopikusan serulnek a szovetek. Ha valaki nem csinal semmit izmos sem lesz magatol.

Igy lehet, hogy valami "csak szep" de ha emellett egy lelkileg es ertekrendileg "hibas" valaki, aki savanyu rosszindulatu es ostoba akkor sosem lesz igazan boldog foleg hogy mivel a szepseget hasznalva biztosan erdekbol hazasodott egy olyan palihoz akinek sok penze van csak, hogy eltartsa. Mig lehet, hogy egy atlagosabb kulseju es anyagi helyzetu lany egy boldog csaladanya egy szereto ferj mellett akik tokeletesen meg vannak elegedve az eletukkel. Vannak elonyei es hatranyai is a jo kulsonek, meg minden mas tulajdonsagnak is (a tul magas intelligencianak is vannak hatranyai vagy a tul meretes ferfiassagnak is, egyszeruen mindennek).

Altalanositani pedig teljesen ertelmetlen ugyanis a legtobb no akit ismerek erre a megallapitasodra kikaparna a szemed, hogy nezheted le oket ennyire. Kerj meg egy ismeros csajt, hogy meseljen vagy add ki magad nonek egyszer valahol a neten. Meg fogsz lepodni, hogy a noknek mennyire mas az eletuk ilyen szempontbol kepzeld el egy bomba not mennyien latnak predanak. Vagy peldaul nem mehetnek vegig nyugodtan egy sotet utcan mert kitudja. En ezt kuzdosportolo ferfikent nem is tudom elkepzelni milyen rossz lehet. Es a nok nagyon sok mindenben meg mindig nem egyenjoguak es sokan igenis lenezik oket mint te, chhh jol nez ki biztos csak ezert kapta meg az allast, biztos hulye mint a s**gg, de megraknam a fingojat stb. Normalis no meg nem akar szexjatekbaba lenni egesz eletebe hanem ok is meg akarjak am talalni onmagukat es bizony eredmenyeket elerni az eletben.

Bocs ha hosszu lett de epp nagyon raerek. Szoval ne gondolkodj ilyen egydimenziosan.

2017. aug. 13. 20:29
 13/26 anonim ***** válasza:
54%
Barátom, ha neked ennyi elvárásod van egy nő felé, akkor rendben is van, ha nem szaporodsz, nem örökíted ezt a degenerált világképet.
2017. aug. 13. 20:41
 14/26 anonim ***** válasza:
13%
Ez így van, Kérdező. A nőknek akkor is lesz párjuk könnyen, ha semmit nem adnak bele a kapcsolatba a testükön kívül, a férfinak pedig előfordul hogy még akkor se lesz, ha jóképű vagy van pénze. Ennyit arról, kinek nehezebb a dolga.
2017. aug. 13. 20:41
 15/26 anonim ***** válasza:
54%
Nekem nem elég ha csak jól néz ki, sőt! A túl csicsás cicababák nem tetszenek, inkább az átlagos lányok jönnek be. De szeretném ha: értelmesen lehetne vele beszélgetni szinte mindenről, gondoskodó, önzetlen, figyelmes, értékelné a bókokat, értékelné az udvariasságom és engedné, hogy boldoggá tegyem. Hirtelen ennyi. Szerintem nem teljesíthetetlen dolgok ezek. Cserébe nem vagyok kövér, elvileg jóképű vagyok, jól keresek, nyitott vagyok mindenre és hamarosan meg lesz az egzisztencia is.
2017. aug. 13. 20:47
 16/26 anonim ***** válasza:
29%

Pontosan így van, ahogy leírtad.

Hogy miért van ez a kettős mérce, azt nem tudom, de igazából le is szarom már, végleg kiábrándultam a nőkből, úgyhogy eszemben sincs megfelelni az irreális elvárásaiknak, és hogy cserébe semmit sem nyújtanak, én már nem udvarolgatok, nem randizgatok, kapcsolatot sem akarok, de még arra sem vagyok hajlandó, hogy egyéjszakás pitsáknak játsszam az agyamat, csak hogy megdughassam őket.

Ha nagyon pinahiányom van, akkor prosti, szerencsére jól keresek, szóval akár hetente többször is belefér egy igényes örömlány, ha épp olyanom van, hogy nagyon kanos vagyok.

És el kell mondjam, hogy nagyon felszabadító érzés, ha megszabadulsz egy ilyen óriási, folyamatos, krónikus stresszforrástól az életedben, amit a nők jelentenek, mert ez egy folyamatos, erős stressz. Ha nincs nőd, azért stresszelsz, ha meg van nőd, akkor az agyadra megy, és azért stresszelsz.

De számomra ennek már vége, ajánlom ezt az életet nagyon minden férfitársamnak, mert sohasem éreztem még magam ennyire szabadnak :)

2017. aug. 13. 21:57
 17/26 anonim ***** válasza:
Minden embernek ugyanannyi dolga van. Fejlődni.
2017. aug. 13. 22:04
 18/26 anonim ***** válasza:
21%

Fejlődni... :DDD

Látom, ma is fellapoztad a Bullshit Nagykönyvet :D

2017. aug. 13. 22:24
 19/26 anonim ***** válasza:
81%

Értem hogy férfiként ezt írod ,de nincs igazad.

Az hogy egy nőnek elég nem zabálni ahhoz hogy jól nézzen ki az egy HÜLYESÉG. Hidd el hogy ugyanezt a kemény munkát egy nőnek is bele kell tennie a testébe. Szóval ez az állítás itt megbukott. Plusz legyen jó mindig a haja ,körme ,bőre stb.

Egy nőtől (ahogy már előttem leírták) elvárják hogy háztartást vezessen (ebbe minden beletartotik ,talán a szerelnivalóktól eltekintve) ,legyen szintén egy jó állása ,karriere hogy ne a férfin élősködjön (ezzel speciel nőként egyet is értek) , de azért szüljön gyereket 35 éves kora előtt lehetőleg ,de akkor se keressen sokkal kevesebbet ha szülési/gyermekgondzási szabin van (és ez a 2 dolog elég kevés helyen oldható meg).

Legyen jó anya ,nevelje a gyereket ,de közbe végezze az eddig leírtakat ,plusz ne hízzon el x gyerek után se ,mert ha szülés után 2 hónappal még mindig van rajta plusz súly akkor már nem jó ,jön a félrelépés (rosszabb esetben).

És még sorolhatnám.

Mindkét oldalról vannak elvárások és irreális lenne azt elvárni hogy egy férfi gondolkozzon nőként egy nő pedig férfiként. Ezért vannak nemek. Ez az élet lényege hogy vannak nők és vannak férfiak ,de egyik a másik nélkül nem (úgy) működik.

Ezért felesleges az elvárásokon kattogni ,mert könnyebb azon siránkozni hogy milyen nehéz ennek megfelelni ,mintsem összekapni magát az embernek és kihozni a maximumot önmagából.

2017. aug. 14. 02:08
 20/26 anonim ***** válasza:
0%

Az az oka Kérdező hogy bődületes férfitöbblet van, minden nőre jut legalább 10-20 pasas és ettől ugye megnő az arca, máris magas lovon hiszi magát és úgy tekint a legtöbb pasasra mint egy darab szemétre. Párt is úgy választ, hogy lehetőleg a legjóképűbb, leggazdagabb jusson neki. Ő maga meg sose hívna randira egy átlagpasast sem, de a pénzes sportkocsis taplónak helyből beterpeszt...

Sajnos ide züllöttek a párkapcsolatok...a nő semmit nem ad bele, csak elvárogat, a pasi meg csináljon meg mindent, az anyagiakat, bizonyítsa a szerelmét, igazodjon minden kis fszom hülyeségéhez a nőnek, mint valami lakáj. Ja és mindezt persze az egyenjogúság nevében :DDD nesze neked feminizmus :DDDDDDD szánalom! Nagyon gáz!!!!

#2 te magad vagy a szánalomtenger. És amúgyse tudnál rá normális választ adni mert ostoba vagy mint hat pár rendőrcsizma. Kaptad a mínuszt.

#4 fáj az igazság, mi? Miattatok fajult idáig a helyzet, nem véletlen hogy egymástól függetlenül több pasasnak is elege lett belőletek. Ha meg ennyire rühelled a férfiakat, legyél boldog Cirmivel és Nyávival 70 éves korodig. Te is kaptad a mínuszt. Az #5 válaszadó szintén.

#13, mesélj, mi lenne szerinted az etikus elvárás egy nő felé? Ja, hogy te magad se tudod? Akkor meg mit osztod itt az észt? Ostoba.

Ment a mínusz.

#19 a megfelelősdi nevű játék csak oda vezet, hogy a csaj kitalál újabb és újabb baromságokat, a pasas meg nyelvét lógatva igyekszik megfelelni neki. Ez nem kapcsolat, ez gyötrelem. Akkor már inkább a szingliség.

2019. szept. 22. 01:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!