Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyek sármosabb, vonzóbb csajok számára?
Figyelt kérdés
Ha barátaimmal megyek együtt buliba, sokszor van az, hogy elhappolják a lányokat előlem. Még akkor is, ha én kezdeményeztem. Ezt nem úgy kell érteni, hogy ők direkt el akarják szedni. Hanem az, hogy hagynák nekem a csajt, ők csak a háttérben beszélgetnek, de a csajok figyelme mindig rájuk szegeződik, és idővel engem le se szrnak. A külsőmmel nincs baj, de nem vagyok elég sármos vagy határozott. Hogyan tudnék megtanulni úgy viselkedni, hogy így háttérből rám is felfigyeljenek. Én eleve kissé szűkszavú vagyok. Szóval engem a csajok kulcsként használnak, hogy közel kerüljenek a barátaimhoz, aztán ezt a kulcsot eldobják.
Írod magadról hogy nincs gond a külsőddel.... hát szerintem a problémád alapján de, sőt nagyon is csak nem mondják a szemedbe
2017. aug. 13. 14:51
13/18 anonim válasza:
"Legyél jobb képű vagy magasabb!"
De bírom az ilyen tanácsokat:D
Az öltözködésedre fektess nagyobb hangsúlyt. Az nem hátrány;)
2017. aug. 13. 15:58
14/18 anonim válasza:
Legyél kőgazdag, és akkor annyi nőd lesz, hogy ihaj. Láttál-e már valaha csipkebokorró...izé, gazdag szinglit? Nem? Na vajon miért.
2017. aug. 13. 21:34
15/18 anonim válasza:
Sokkal jobb egy felszínes pcsa aki a pénzedést szeret. Imádom ezt az oldalt, annyi marha tanács va,,,hahahaaa
2017. aug. 14. 07:48
16/18 anonim válasza:
Utolsó a felszínest pont nem a pénzed érdekli hanem a külsőd, te az anyagiasta gondolsz. Jóllehet az anyagiasság és a felszínesség gyakran megfér egymás mellett
2017. aug. 14. 09:01
17/18 anonim válasza:
"a csajok figyelme mindig rájuk szegeződik, és idővel engem le se szrnak"
Szeretnéd ha leszarnának? Igaz, akkor már közel vagy a lukhoz...
Viccet félretéve a sárm nem adatik meg mindenkinek. De ez nem is baj. Egy férfi, ha már egy fokkal szebb az ördögnél, már lehet vonzó - mondták 50 éve nagyanyámék falujában. Te csak legyél figyelmes a csajokhoz, és ne törődj az olyan kis libuskákkal, akik pusztán a külsőségekre mennek. Sajnos, vannak életkorok, amikor csak a külső számít, ezt át kell vészelned, és kivárnod, amíg eljön a te időd. Mert el fog jönni. A sármos fickóknak nem kell tanulniuk a csajok nyelvén, mert ragadnak rájuk a nők. Ha viszont nem tanulnak, óhatatlanul leragadnak a sármjuk mellett, és az lesz az egyetlen érdekérvényesítő eszközük. Az pedig baromi kevés lesz egy valamirevaló kapcsolatban.
2017. aug. 14. 14:03
18/18 anonim válasza:
#15 van jobb ötleted? Halljam. Ha meg nincs, nem kéne leugatni másét.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!