Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy introvertált lány/nő vonzóbb?
Alapvetően én inkább visszahúzódó típus vagyok. A volt osztályomban (most ballagtam és érettségizem) eléggé ki voltam rekesztve. Persze megvolt a saját baráti köröm a suliban, olyan 6-7 lánnyal voltam barátságban, de valamiért csak a vicc tárgyai voltunk. Folyton kinevettek, teljesen leépült az önbizalmam a középiskolai éveim alatt. Fiúk felé se nyitottam, illetve felesleges is lett volna, mert nem tartoztam a menő lányok közé és a fiúknak ők kellettek. A fiúk is sokszor kinevettek egyébként. Tehát amolyan nyomi voltam és inkább már kerültem is az osztályt, csak a saját barátimmal foglalkoztam, amiatt még inkább elszigetelődtem. Tehát extrovált voltam.
Egyébként nem tudom, mi lehetett a kirekesztés oka, mert a külsőmmel sincs szerintem semmi gond, a jellememben sincsenek nagyobb defektek.
Azt tapasztaltam, hogy az introvertált lányok, akikben nincsenek ilyesmi gátak, mint bennem, hanem bátran oda tudnak menni a fiúkhoz és poénkodnak velük, mind elkeltek. Nekem meg majd marad a maradék?
Fiúk, mit gondoltok? Számotokra is szimpatikusabb egy olyan nő, aki nyitottabb, mármint nem fél pl kezdeményezni nálatok meg simán odamegy hozzátok?
19
ez sok mindentől függ
maga a zárkózottság nem feltétlen előny vagy hátrány
én is eléggé otthonülős típus vagyok, így hasonló lány vonzó, de nem mindenki gondolja így...meg attól mert valaki zárkózottabb, még nem biztos, hogy vonzóbb, mint egy nyitottabb lány...
24F
fordítva a latin kifejezést.
Intovertált = visszahúzódó.
Nekem egy introvertált nő sokkal vonzóbb.
Uh bocsi, tényleg! :D
In - be, ex - ki. Jajj, hogy téveszthettem el! Nem tudom, valami rövidzárlat volt az agyamban.. :DDD
En is introvertalt vagyok, ugyanakkor nem volt bajom a 'pasizassal' meg eddig a 25 evem alatt.
ugyanakkor az biztos,hogy mivel nehezebben nyilok meg,kellett hozzam turelem.
Azt akartad kérdezni, hogy egy extrovertált nő vonzóbb, ugye? :o
Csak mert leírással együtt nincs értelme egy kérdésnek.
"Azt tapasztaltam, hogy az introvertált lányok, akikben nincsenek ilyesmi gátak, mint bennem, hanem bátran oda tudnak menni a fiúkhoz és poénkodnak velük, mind elkeltek. Nekem meg majd marad a maradék? "
Amúgy nem tudom,te milyen pasit akarsz, de ha introvertált vagy, akkor úgysem éreznéd jól magad egy partyarccal. Az extrovertált lányok meg pont őket viszik el, mert nekik ugye a pörgés kell.
Nincs az, hogy marad a maradék, hanem az, hogy mindenki megtalálja a hozzá illő embert.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!