Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őszinte vélemények érdekelnének! (? )
A minap olvastam egy cikket arról,hogy a férfiaknak igen is szimpatikus,ha egy lány nem átlagos.Nem sminkel,nem modell,és mondjuk - szeret olvasni.
Ennek ellenére,azt veszem észre,hogy hozzám és a hozzám hasonlóakhoz,nem igen jönnek oda. Ha a buszon,vonaton,vagy parkban olvasunk.:D
Ellenben;egy magas,vékony,nagyobb keblű,sminket hordó nőhőz,akkor is - ha épp csak kidobja a könyvet."Jajj cica,de jó,hogy ilyen művelt vagy." - és hasonló szövegekkel.
Persze,lehet a személyiség varázsa is.Ki tudja?
Hozzá teszem,nem irígy vagyok és ilyen taplókkal nem ismerkednék.De azért mégis csak érdekel,mire fel ez a kettős mérce??
Murphy? Ha nincs senkid de ismerkednél, senkit sem érdkekelsz- ha párkapcsolatban vagy, látszik rajtad a boldogság, jobb a kisugárzásod és sokkal többen érdeklődnek majd. Mözhely, de igaz.
De a kérdésre felelve, ez túl összetett. Nyilván a külső ami megfog, de ha egy ápolt/minimálisan szép lány (tehát nem hosszúcombú szépség) vagy és megfogsz valakit, akkor utána nagyrészt a viselkedéseden múlik a dolog.
Figyelj, már megint azt csinálod, hogy elképzelsz valamit, és azt gondolod, hogy az a valóság. Honnan tudod, hogy a másik lányt nézte? Vagy honnan tudod, hogy egyáltalán tetszett neki? Nem értem. Sokan esnek ebbe a hibába, hogy bebeszélnek maguknak valamit, és utána ezekből a hitekből fonódik az életük. Tudom jól, nagyon durván ilyen voltam. De csak voltam szerencsére. Nagyon-nagyon káros. Rettentően leszívja az energiáid, és baromi sok időt elpazarolsz vele. Ne gondolj bele a dolgokba semmit, ne gondolkodj annyit, mondhatni. Tudom ajánlani Eckhart Tolle könyveit, úgyis szeretsz olvasni. Jobban jársz, ha azt olvasod a gyakorikérdések helyett. Nekem egyébként rengeteget segített annó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!