Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet ismerkedni rendes emberekkel?
Figyelt kérdés
Úgy vettem észre, hogy a mai világban egyre nehezebb rendes, megbízható párt találni. Ti is vagytok/voltatok hasonló helyzetben? Hiànyzik az életemből egy igazi társ, olyannyira nehéz rátalálni.2017. aug. 12. 18:24
11/23 anonim válasza:
Ó, dehogynem, egy kalocsai közmunkás, aki alulról nyalja a 30-at, és az életcélja, hogy egyszer első legyen a gyakoris toplistán, és mentálisan egészséges legyen.
12/23 anonim válasza:
nekem nagyon hiányzik catch :( ♥
13/23 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
A sok bennfentes vicc után hadd kérdezzek valamit. Mi a Te megfogalmazásodban, az h "rendes"?
Amíg nem tudjuk, mit értesz ez alatt, nem tudjuk, mit javasoljunk.
15/23 anonim válasza:
Ha kellőképpen nyitott vagy, és elég időt/energiát is szánsz a másik ember megismerésére, akkor gyakorlatilag bárhol lehet. Tény, hogy kevés a tisztességes, megbízható ember mindkét nemen belül, de azért annyira nem lehetetlen ilyeneket találni. Amennyire én tapasztaltam, az emberek jelentős része a következő okok (vagy ezek tetszőleges kombinációja) miatt csúszik el: 1. Felszínesek, elsőre ítélkeznek. 2. Képtelenek vagy lusták a komolyabb ismerkedésre, hamar feladják, így persze nem is ismerhetik meg igazán a másik embert. 3. Irreálisan magasak az elvárásaik. 4. Nem tudnak kompromisszumot kötni, Ms./Mr. Tökéletest keresik, és akiben csak egy pici hiba is van, azt rögtön kiszórják. 5. Különösen a nőknél figyelhető meg az, hogy a rendes, odafigyelő srácokra ráaggatják az "unalmas", "férfiatlan" stb. jelzőket, és/vagy jönnek a "maradjunk barátok" szöveggel. 6. Beszariak, és amikor ott lenne a lehetőség, meghátrálnak. 7. Túlagyalnak mindent, hogy "mi lesz, ha...". Véleményem szerint ha valakinek nagyon nem sikerül normális embereket megismernie, akkor nézzen önmagába is, ne csak magán kívül keresse az okokat.
17/23 anonim válasza:
Nekem itt még nem sikerült "rendes" emberrel megismerkedni, de nyilván én sem vagyok elég rendes. :D
A kérdésedre válaszolva: valójában bárhol, a lényeg az, hogy nyitott legyél.
18/23 anonim válasza:
Bárhol.Ahogy lélekfalókkal is.
19/23 anonim válasza:
Nem értem, mi a problémátok Catch the Soul-lal. Én mindig normális válaszokat olvastam tőle. Valaki leírná, miért utáljátok? Bocs az off-ért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!