Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet ismerkedni rendes emberekkel?
Figyelt kérdés
Úgy vettem észre, hogy a mai világban egyre nehezebb rendes, megbízható párt találni. Ti is vagytok/voltatok hasonló helyzetben? Hiànyzik az életemből egy igazi társ, olyannyira nehéz rátalálni.2017. aug. 12. 18:24
2/23 anonim válasza:
Itt? Jó vicc XDDDDDD Itt főleg frusztrált debilek vannak, mármint a férfiak között, a nők meg nagyrészt kapcsolatban élnek, tehát ha nőket keresel, akkor sem ez a legjobb hely.
3/23 Lazy Lover válasza:
hát ebben az országban sehol....
4/23 anonim válasza:
Nem kell egy kalap alá venni mindenkit itt. Nem egy intelligens emberel privátoztam már. Sok a megkeseredett, szerencsétlen emberke, ezt tény. De nem mindenki ilyen, szóval lazán told az itteni ismerkedést. Senki sem mondhatja meg, hogy ne tedd! :D
6/23 anonim válasza:
Jajj, Gellért, nem kell a bájcsevej. Veled semelyik nő nem találkozna szívesen.
7/23 anonim válasza:
A 7-es kimaxolta az iróniát. :D Gellért a legrendesebb ember a mai világban, nem?
8/23 anonim válasza:
Catch the Soul egy igazi úriembernek tűnt és úgy hallottam, egy valódi bika, igazi állat az ágyban is, olyan kár, hogy már nem tudok neki írni, Dramatic Pause, te is egy bika vagy az ágyban? :$$$$$$$
9/23 anonim válasza:
Naná, hogy egy állat az ágyban, gondolom horkolni szokott a közmunka után, mint egy ló! :DD
10/23 anonim válasza:
Közmunka?! :OO Én úgy tudom, vezérigazgató egy cégnél, milyen jól állhat neki az öltöny! :$$$$$$$$$$$$$$$$$ :$$$$$$$ Olyan intelligens és udvarias, biztos nem közmunkás! :Ł$$$$$
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!