Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a csuda van a 35-40 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a csuda van a 35-40 éves pici gyerekes apukákkal?

Figyelt kérdés

Néhány hónapon keresztül társkeresőztem. 45 éves nő vagyok évek óta egyedül. Ugyan nem vagyok híve az online ismerkedésnek, de gondoltam megpróbálom. Regisztráltam több oldalra is, képet is tettem fel (normálisat, semmi kirívó öltözék) Rengeteg üzenet is érkezett pár hét leforgása alatt. Egy dolog azonban feltűnt. Szinte kivétel nélkül olyanok akarták velem felvenni a kapcsolatot, akiknek otthon családjuk van pici gyerekkel (0-4 éves) és még fiatalabbak is nálam. Mi a fene van?? Miért akar ennyi apuka szabadulni a családjától? Miből gondolja, hogy boldogabb lenne egy nála 5-10 évvel idősebb nővel, akinek nincs pici gyereke, mert azon már bőven túl van?

Legyen szíves valaki magyarázza el nekem, hogy mostanában mi a fene folyik a társadalmunkba? Én úgy gondoltam anno a volt párommal, ha már elég szoros köztünk a kötelék és elbírja a gyerek vállalás többlet problémáját (idő,pénz...), akkor vágunk bele. Így is volt és az én volt páromnak esze ágában sem volt lelépni, főleg nem pici mellett.Sajnos évekkel ez előtt elhunyt.

Arra számítottam, akad más is, akinek már felnőtt a gyereke (vagy ne adj isten sosem akart gyereket vállalni) és 40 felett úgy hozta a sors, hogy egyedül maradt, talán jó társaságom lenne. Egyetlen ilyen személlyel sem sikerült összeismerkednem. Ellenben majd 100 levelet kaptam családos, kicsi gyerekes apukától.

Miért? (többeknek visszaírtam és megkérdeztem, de konkrét épp eszű választ egytől sem kaptam)Miért nem kitartóak? Miért nem számít nekik, hogy látják-e a gyereküket naponta? Miért nem adja meg nekik a feleségük amit kell? Miért akarnak lelépni a biztos családból egy bizonytalan kapcsolatba? Miért értékelnek többre egy náluk idősebb nőt, mint a velük azonos korú (vagy fiatalabb) feleségüket?

2017. aug. 12. 09:28
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Nem szoktam bemutatkozót írni. Főleg azért is tűntek fel az ilyen jellegű megkeresések, mert csupán azt szoktam meghatározni, mik az elképzeléseim. Itt a lényeg, hogy kihangsúlyoztam, hogy nem áll szándékomban kapcsolatba lépni családos illetve fiatal korú gyerekét nevelő személlyel, valamint előnybe részesítem, ha az illető idősebb nálam.
2017. aug. 12. 10:30
 12/21 A kérdező kommentje:
A családját, gyerekét miért tagadja le? Úgy is kiderül...
2017. aug. 12. 10:36
 13/21 anonim ***** válasza:
37%

Kérdésedre jöhetne egy ilyen tükörkérdés:

Rengeteg kisgyerekes anyuka van, akkor ők miért hagyták ott olyan boldogan a családjukat???

Honnan veszed, hogy házasok, boldogok, nem csalta őket a nejük, stb. ???

Miért jönnek össze veled? Mert kép alapján nem tudják, milyen felszínes vagy!

2017. aug. 12. 10:41
 14/21 anonim ***** válasza:
85%

Annyira egyértelműnek tűnik a válasz, pedig nem is vagyok apuka. Magam nem tennék ilyet, de mivel itt a gyakorin rengeteg ilyet olvasok, világos a helyzet:

Anyuka szülés után átvált anyuka módba és megszűnik nőnek lenni. Nem kívánja a szexet, a férje hiába közeledik, mindig csak a gyerek az első és különben is, a férj kussoljon és talicskázza a pénzt. Tipikus eset és annyi de annyi ilyen van.

Sok nő nem is akar tenni ez ellen, mert 'jóvan az úgy!

Na kedves kérdező, EZ lesz a megfejtés! (ha a szexualitás témakört bújod, pár oldalon belül biztos felbukkan pár ilyen kérdés...)

Egyébként 45 évesen is lehet a neten is párt találni.

Elárulnám neked, hogy a 40 éves páromat ott ismertem meg. Én magam 26 éves férfi vagyok. Kifejezetten idősebb nőt kerestem, mert nem kérek a korosztályom lánykáinak nyűgjeiből, tömeges rigolyáiból, ami majd' minden lányra jellemző és nincs kedvem idő előtt megőszülni. Mivel abszolút nem vagyok olyan, mint a korosztályom tipikus többsége, ezért mindig is idősebb nőt kerestem. Nem szexuális indíttatásból, mint látod.

Egy éve együtt vagyunk már.

Nem lehetetlen, de ÉVEKIG kerestem. Pár hét alatt nem fogsz találni könnyen, normálisat. De még mindig jobbak így az esélyeid, mint ha csak a csodát várnád, hátha megismersz valakit véletlenszerűen, közben pedig megöregszel. Mint mondottam: magam is évekig kerestem, sok csalódás ért és 5-6 oldalt végigjártam, mire megtaláltam azt az EGY személyt! :) Kitartás!

2017. aug. 12. 10:44
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Lehet meglepő, de rengeteg ember megbánja a gyerekvállalást, évek alatt sem talál benne örömet, s szabadul kézzel-lábbal, ahogy tud. Anyukák is, csak abba nem futottál (nyilvánvaló okokból) bele.
2017. aug. 12. 11:39
 16/21 anonim ***** válasza:
14%
Mert hűtlen,szenny az összes. Minden férfi megcsalós!!
2017. aug. 12. 12:27
 17/21 anonim ***** válasza:
26%
14es fú de nem vagy szimpatikus . Nagyképű majom.
2017. aug. 12. 12:29
 18/21 anonim ***** válasza:
0%
Nem akarnak ők szabadulni,csak kicsit félrekettyinteni.Régen is volt jó pár ilyen,csak ők nem chateltek,mert kéznél volt a szénakazal.
2017. aug. 12. 14:44
 19/21 anonim ***** válasza:

Szerintem is csak szex céljából akartak veled össze jönni. :( bár lehet hogy 1-2 komoly is volt v lesz meg. :)

De ahol gyerek , gyerekek vannak , ott egy picit meg csappant az érdeklődési vágy a párok között, bár aki hadja ezt csak annál.

A hölgy napja... reggeli 2-4 főre, takarít, ebéd, vacsi és fáradt a szexre, ennyi.

A férfi bezzeg akarna rajta ne múljon de a párja fáradt, csak az esti zuhanyhoz jut el, út alvás.

De kell neki segíteni, foldobni ajándék stb.... és meg van oldva az egesz.

Volt már hasonlo kérdés de a férfinek /persze nem mindnek/ csak egy jar az eszébe, de azt tudjuk hogy mi. Igaz?

2017. aug. 13. 15:45
 20/21 anonim ***** válasza:

Hogyne, kedves #17, mert minden a férfiak hibája, a nők szentek és amúgy is dögöljön meg minden férfi.

Jól van, menj a femináci táborba nyárra, pá!

2017. aug. 13. 15:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!