Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ellenzik a csajok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ellenzik a csajok a netes ismerkedést?

Figyelt kérdés

Az interneten ugyanazok az emberek vannak, akik az utcán sétálnak, elmennek a boltba... Honnan tudhatod, hogy épp aki neten ismerkedne veled, az nem a te tökéletes ideálod? A 21. században élünk, szerintem teljesen normális dolog az internetes ismerkedés. Persze vannak ott is selejtek, de ha kimész az utcára ott nincsenek? Így esély van arra, hogy olyannal "fuss össze" virtuálisan, kivelnszemélyesen nem futnál össze, pedig lehet, hogy nagyon bejönnétek egymásnak. Eleve az internetes ismerkedés nem marad örökké az interneten. Előbb-utóbb úgyis találkozás lesz belöle személyesen is, ha jol mennek a dolgok. Sokan azt mondják, hogy nem olyan elkeseredettek, hogy internetes ismerkedésbe belemenjenek.. Ennyi erőböl ha személyesen ismerkedsz akkor nem vagy kétségbeesve?

(Semmi provokatív szándék nincs mögötte, csak tudni szeretném a kérdésre a választ)

2017. aug. 11. 18:15
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Úgy vagyok vele, mint a #8-as. Abban semmi különleges nincs, ha húspiacon érzed magad, mert tudod, hogy ugyanazt a levelet a férfi 20 másik csajnak is elküldte rajtad kívül.

Gyakorin is többször kapok ismerkedős leveleket pont ugyanazzal a szöveggel ugyanazoktól az emberektől. Pedig ez nem is társkereső. Mondjuk már nem is aktuális, mert párkapcsolatban élek.

Mondjuk előtte volt már két, netről megismert szerelmem is, de velük sem társkeresőn találkoztam. A közös érdeklődési kör miatt kezdtünk el anno MSN-en, majd TeamSpeak-en is beszélni velük, és ahogy egyre több mindent megosztottunk egymásról, megszerettük egymást.

21/L

2017. aug. 11. 21:53
 12/14 anonim ***** válasza:

#8: Értem, hogy miről írsz és egyetértek veled. Viszont férfiként egy kicsit árnyaltabbnak látom ezt az egészet. Feltűnt, hogy sok nő hasonlóan gondolkodik a dologról, mint te (nem egy nő akarok lenni a sok közül, hanem "a NŐ", nem kérek egyen leveleket...), ami rendben is van, az lenne a fura, ha nem így lenne. Viszont sajnos azt veszem észre, hogy bár női oldalról a kreativitást sokan elvárják, a saját bemutatkozás\profil sajnos nyomokban sem tartalmazza. Rengeteg ilyen profillal találkoztam, míg fent voltam társkeresőn:

------------------------------------------------

Nick: Vivi92

Jelmondat: Az életet élni kell!

1.kép: arckép, közepesen sikerült fotó, amit legtöbbször Photoshoppal sikerült "túljavítani" (na jó, nem ilyen vagyok, de ilyen szeretnék lenni)

2.kép: kutyával pózolós (jaj de kedves vagyok)

3.kép: bikinis, nyaralós (jaj de szexi vagyok)

Bemutatkozás:

(Ide jön egy szabadon választott Coelho idézet, vagy valami hasonló). Ezek a sorok úgy érzem rólam szólnak. De nem szeretek magamról írni, mert inkább a személyes találkozásban hiszek. Szeretek olvasni, filmet nézni és szeretem a hosszú esti sétákat. Ha felkeltettem az érdeklődésed, írj.

-----------------------------------------------------

Ez kb. egy átlagos női profil egy társkereső oldalon (nem a legalja). Egyen profil, amiből nem derül ki semmi, ami alapján egyedi levelet lehessen írni. Ráadásul nem is ösztönöz rá, hogy ezt tegyük, mivel ha a profil gazdájának ez a "kreativitás", akkor tökéletesen megfelel egy hasonló egyen levél is. Tehát a példádra visszatérve: ha Piri néni szépen, kreatívan megcsinálja a standját, majd az előre kiválogatott almákat gusztusosan kirakja, akkor menni fognak az igényes vevők. A többieknek meg ott lesz Marika és Julcsi.

2017. aug. 12. 10:28
 13/14 anonim ***** válasza:

Én nem ellenzem, de mikor névtelenül a 15. ír rám, hogy van-e kedvem dugni, az gáz, és gy idő után az életkedvem is elmegy.

Amúgy a páromat neten ismertem meg több, mint egy éve, de ő volt a kivétel, aki normálisan írt rám, és nem rögtön a puncim érdekelte, hanem beszélgettünk :)

2017. aug. 12. 18:32
 14/14 anonim válasza:
vannak ilyen nők, de ezek általában az életben is gázosak.
2017. szept. 20. 19:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!